Bussrra 38.haftamdayım 3 cm açılma var. Arada ufak sancılar da oluyor. Doğum nezaman olur sizce? Bir an önce doğsun istiyorum 😊
abbasova14 Bussrra Bu kişiden kişiye çok değişkenlik gösteren bir şey ))benim suni sancıyla 5 saate doğmuştu
Elaucar Bussrra açılma olmasına rağmen evdesin değil mi yani hastanede kalmak mantıksız sancı yoksa öyle değil mi çünkü benimde aynı durum
Bussrra abbasova14 benim ilk doğumumda hiç açılma yoktu, sadece suyum gelmişti. O yüzden suni sancı vermişlerdi 18saatte doğurmuştum. Sizde açılma varken mi suni sancı verdiler
abbasova14 Bussrra evet 5 cmye kadar kendi açıldı sonra verdiler söylemeden 😶gece yarısına kalmasın diye sanırım ) ama bir taraftanda iyi oldu uzun sürmedi çok yorulurdum
Bussrra abbasova14 doktorum evde doğum hareketleri gösterdi. Ilık suyla duş alıp tekrar hareketleri yapmamı istedi. Bakalım inşallah açılır en kısa zamanda
Bussrra Elaucar evet evdeyim, birkaç hareket gösterdi doğumu kolaylaştıracak , onları evde yap, bol bol ılık suyla duş al dedi
Elaucar 38+4 yani bilmiyorum şimdeden gitmekte istemiyorum çünkü dayanılmayacak gibi değil anlamadım ilk gebelik bide