Anne63 Slm hamiş anneler hamileliğin çok aşırı midesi bulananlar tiksinme yasayanlar be hala devam edip cinsiyetini öğrendiyseniz nedir cinsiyetleriniz
Meeemoom Anne63 canım aşırı mide bulantım oldu 5.haftada başladı 14.haftaya kadar sonra azaldı hafif hafif devam ediyor ama zorlanmıyorum. Kız bebek de mide bulanır derler, benim bi Kızım bi oğlum olacak inşallah 🙏😄
Deletedmom434 Anne63 gebeliğim boyunca sadece 2 hafta bulantı çektim o da çok çok aşırı değildi kızım oldu
Anne63 Meeemoom bende de oyle çok aşiri sigara ve buzdolabından midem bulanıyor benim 5.haftada basladı suan 8 haftalığım
esractn Meeemoom Ayniyiz Canım 😁 5.haftamda başladı benimde 14de bıçak gibi kesildi ama benimki🙄 erkek kesinde diğeri kıza benziyo net şekilde konuşmadılar daha 😊🤗
seyma281015 Anne63 İlk gebeliğimde her gün kustum kızım oldu. Şimdi yine hergün kusuyorum ne olacak bakalım 12 haftalığız
Istahsizanne Kusmayla cinsiyetin alakası yok.. 5. Haftadan beri kaç kere hastanelik oldum kusmaktan, 10 kere kustum günde. Erkek bebeğim olacak 9. Aydayız😊
Miniminicikkk Anne63 benim 3. Gebeliğim hepsinde çok kilo verdim hep kustum yine aynıyım ,1 kız 1 oğlum vardı , şimdi bir oğlum daha oluyor . 15. Haftadayız hala midem çok kötü ..
Anne63 Miniminicikkk peki bebeğinizin ilk kalp atisini duydugunuzda kalp atısı kaç Dı biliyor musunuz?