Tomrisinizi Pollymomy 25. Haftaya 11 kilo ile girdim 33. Haftaya +12 kilo ile 8 haftada bir kilo aldım. Ben başlarda hızlı aldım sonra durdu tabi bir küçük dikkat ettim ama aşırı diyet vs yapmadım. Kişiden kişiye değişiyor bu işler. Ama bu postları açanların da anormallik olduğunu düşünerek açtığını sanmıyorum bunu da şahsi görüşüm olarak ifade etmek isterim. Hepimize sağlıkla süreci tamamlayıp kavuşmak nasip olsun.
Seelinimo Ya bende tam bunu soracaktım. 21+2yiz ve 7 kilo aldım. Sizce fazla mı? Detaylı ultrasonumu başka bir hekim yapıyor o zayıf olarak başladığın için tolore edilebilir dedi doğuma kadar 65e kadar yolunuz var dendi. Biraz canım sıkılıyor fazla aldım diye
Fatmet Pollymomy merhaba hamile kalmadan önce 49 kiloydum. Hamile kaldım şuan 19+2 yiz ve 2,5 kg aldım sadece 🙂 Doktor kontrollerim gayet güzel geçiyor bebeğin sağlığı da yerinde çok şükür. 🙏🏻
asena9 avucundaopucuk 22. Haftada 4 kilo iyi bacım gayet normal bi artış seninki, ben 24 te gittiğimde doktorum 4-6 kg arası alınmasını bekliyoruz bu haftlarda demişti
avucundaopucuk asena9 ilerleyen zamanlarda umarım çok olmaz ya amacım çok kilo almak değil de bebeğe kilo aldırmak umarım başarırım 😅 senin kaç haftalık ?
aysegull01 Pollymomy hiç almadım 20 ye kadar 9 kilo verdimm 24 e kadar 1.5 kilo aldım 29 a kadar 1 kilo daha aldım 30+4 üm 2.5 kilo ile devam ediyorum
Janssue Pollymomy 20.hafta 4kg almıştım. Sonra bir anda hızlandı 25.haftada 8kg almış durumdaydım (Tatlı ve beyaz ekmek yemeyi abarttım) Ama kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Plasenta zaten gerekli olanları bebek için ayrıştırarak alıyor. Eğer bebek sağlıklı ise önemi yok. İdeali doğum zamanı 12kg-16kg arası diyorlar ama bu devirde full saglikli beslenme ve spor desteği ile anca olur o.
avucundaopucuk asena9 ikinci hamilelikte kilo almaya daha yatkın olunuyor bence ya tamamen bundan dolayı bu kilolar 😅
5134 Pollymomy 25 haftamız da 3 kilo almışım şimdi 29 dayım 2 kilo daha aldım yani 62 kilo ile hamile kaldım 67 oldum 29+3 teyim.4. hamilelik
asena9 avucundaopucuk kesinlikle hahadhdhdh ama ilkinde de synı haftalarda aynı kiloları almışım ben hamilelikte kilo almaya çok yatkınım bence, ilkini 22 kg le tamamlamıştım bunda da o kadar olmaz inşallah 🥲