Mutluanneblog Naz22n Naz22n Ben de kızımın ismini Eflin koymayı düşünüyorum postu görünce Bi şaşırdım tabiki herkese fikrini beyan edebilir lakin ısrarla ‘fenomen fenomen’ yazmışsınız tüm yanıtlarınızda o dikkatimi çekerek yanıt vermek istedim ben bir tane fenomen takip etmiyorum eminim onları örnek almayacak da bir sürü insan vardır bir başkası öyle koydu ben de öyle koymalıyım diye de düşünmüyorum. Popüler kültür kölesi de değilim ben ismimden hiç memnun değilim o yüzden çok düşündüm bu konuyu en azından söylemi çok hoş diye koymak istiyorum bu kadar tartışma meselesi değil bence bu konu 😅
Naz22n Mutluanneblog ay ne güzel konuşmuşsunuz teşekkür ederim nezaketiniz için 🥰🥰 farklı fikirler ama nazik insanlar 🥰🥰
Meltemanneolsun Naz22n kız Allah seni ya bu söylediğim isimler Türkçe mi? Zeynep Ali Ayşe Fatma Türkçe isimler mi hepsi arapça. Ayrıca herkesin kendi kararı ay kime ne
Naz22n Meltemanneolsun geleneksel ya da Türkçe demiştim 🥰 zaten bu kafayla belli ki birileri saydığım isimlerden koymuş 🤣🤣🤣🤣
ErsBegAs Meltemanneolsun Aşkım 🥹 laf anlatamıyorum ben boşver “doktoralı bir eğitimci o hem de MEBde” 🥹
Meltemanneolsun Naz22n birileri dediğin bensem yanlış tahminlerde bulunuyorsun yazdığın post gibi. koyacağım isim saydığım isimlerden değil popüler kültür ismi de değil. Ayrıca olsa da kimse senden icazet alacak değil
Meltemanneolsun ErsBegAs vay be. Yazdım yazdım sildim 😂 herkesin işine burnunu sokan ne kadar MEB de de olsa vazgeçemiyor huyundan. Sadece ders çalışmakla olmuyor işte bazı şeyler. Ben de egitimciyim MEB de değilim ve kimsenin işine karışmıyorum 😊🌸
Meltemanneolsun Naz22n sakin ol derin nefes al herkes senin düşüncende olmak zorunda değil öğretmenim.
Denizj Naz22n böyle bi sınırlama yapmayalım o halde ya geleneksel arapça isim ya da türkçe isim tercih etmek zorunda değiliz netice de ifadeniz de arapça farsça isimler neden konuyor dediğiniz için haliyle eleştiri almışsınız çelişmiş biraz.latince ingilizce isimler de konuyor neticede ırkçılık gibi algınlanmış.
Mutluanneblog Denizj Fatmet konudan bağımsız Zeren ismi de çok güzelmiş, şuan kendi fikrimi de değiştirebilirim çok hoşuma gitti bu isim ☺️
elifeflinmom Naz22n şu söylediğiniz isimler banada o kadar saçma sapan geliyo ki iki isim bile koymak tuhaf geliyo bilmiyorum büyük kızımın ismi elif ikinci bi ismi yok hiç düşünmedim de koymayı kendi başına güzel çünkü doğacak olan kızıma da zeynep ismini koycam oda kendi başına çok güzel yanına isim düşünmüyorum ikisininde anlamı çok güzel çok naif keşke herkes biraz ileriyi düşünerwk koysa 🤷🫣
Naz22n elifeflinmom kesinlikle öyle, ileriyi düşünmek çok önemli. Tabiki burda kişilerin karakterleri, eğitimi, gelişim seviyesi, entelektüel duruşları, hayata bakışları da önemli. Özellikle sosyal medya büyük düşman bu konuda
Naz22n Meltemanneolsun bence siz de gaza gelmeyin, çünkü ortada birşey yok. 🥰 ayrıca size de dememiştim
Embu Naz22n peki bu durum sizi ne kadar ilgilendiriyor benim kızımın ilk ismi Türkçe ikinci ismi Arapça oğlum oluyor Türkçe isim koyacam ama bu annelerin kararlarını eleştirmek size ne kadar düşüyor he bide benim gibi tepki verenlere benim fikrim gibi açıklama yapmışsınız sizle aynı fikirde değiliz diye beyan etme Hakkı’da bize doğuyor açık bir post paylaştıysanız siz burda insanları eleştiriyorsunuz size gelince işinize gelmiyor
Embu Naz22n emir kipiyle konuşarak Öneri de bulunmanız da ayrıymış neyse inşallah karnınızda ki bebişe istediğiniz gibi bir isim bulursunuz 🤷♀️🤷♀️