ppmerlina Kızlar gebeyken yaptığınız yüzük testi gerçek çıktı mıı 🤣🤣 yüzük ileri geri giderse erkek, etrafında dönerse kızmış. Benim erkek çıktı ama cinsiyetimiz daha belli değil 🥹
luna27 ppmerlina Yüzük testi bende kız çıktı hem de üç dört kez yaptım hepsinde kız çıkmıştı ama bebeğim erkek 🤭 bende tutmadı yani 😂
Bebegim3444 ppmerlina Benm iki erkek cikiyordi hep eşimde öyle ikizlerim erkek oldu ama sadece iki çocuk çıkardı. Üçüncüye hamileyim bizde uymadı 😃
Aysun84 Kafana tuz döksün birileri öyle de var burnunu kaşıyorsa erkek ama senin haberin olmicak tuz döküldüğünden ya da Çin takvimi de var makas ve çatal da var minderin altına koyuluyor birinin üstüne oturuyorsun
Mucizemyoldaaa_ Aysun84 çin takviminde tam nasıl oluyor +1 ekleniyor mu bir yerde öyle görmüstüm sanki
ppmerlina Aysun84 iki minderin altına koycaklar ben hangisine oturursam dimi ama minderlerin altında bişey olduğunu bilicem yani habersiz olmucak 🤣
Aysun84 ppmerlina evet evet yengeme öyle yapardık odadan çık gel iki minder den birine otur hatta şimdi yapın merak ettim 🤣 bıçağın üzerine oturursan erkek makas kız
Aysun84 @ppmerlina kız eşine söylesene kafana tuz döksün acıcık bir tutam ama senin haberin olmadan bugün dökmesin anlarsın sen olmas 🤣🤣 beklemediğin bir anda olmalı haberin yok iken