Terlikpijama Kızlar birkaç gün önce sanırım üşüttüm. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. O günden beri karnıma ve belime ek olarak kuyruk sokumum ve sol kalçam da ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorum. Bugün doktora gittim. İdrar tahlili aldı ama kuyruk sokumu gebelikle ilgili değildir dedi. Ama hamilelikten önce hiç kuyruk sokumu ağrısı yaşamamıştım. Sizce sebebi nedir siz hiç yaşadınız mı ne yapabilirimmm
mlkkk Terlikpijama tam tersine gebelikle alakalı bir durum kuyruk sokumu ağrısı nasıl değil demiş doktor hayret😂 artan hormonlar kuyruk sokumu kalça ağrısı yapar ilerleyen haftalarda bebeğin büyümesine bağlıda olabilir ama erken haftalarda sağ veya sol bacağa basarken kalça ağrısı oturup kalkarken kuyruk şokumu ağrısı filan yaşamak tamamen hamilelikten
Secii-34 Terlikpijama sizin biraz erken olmuş bebeğin baskı yapacağı durum değil yüksek ihtimalle yorgunluktan olabilir başlarda da yaşamıştım tarif ettiğiniz ağrıyı iş yerinde çok yoğun çalıştığım için olmuştu bir kaç gün rapor yazdı doktor yatıp dinlendiğimde geçmişti
asil15 Terlikpijama bende sizin gibi 9 haftalık hamileyim bendede bugün ara ara agri oluyor çarşamba günü kontrol var doktora sorucam inşallah önemli bir şey değildir
Gamz01 Terlikpijama ben yaşadım ve hala yaşıyorum canım aynı senin ki gibi kuyruk sokumu sağ kalça topallayarak yürüyorum bazen arada bi ağrısı gidiyor çok ayakta kaldım mı çık fena kitliyor korkma normal 14 haftama girdim kuyruk sokumu azaldı ama o sağ bel tarafım felaket ağrıyor yataktan kalkarken zor kalkıyorum
Terlikpijama mlkkk aynı durum yürürken sol kalçama baskı yapıyor gibi hissediyorum. Doktor geçiştirdi demek ki bana da dediği inandırıcı gelmemişti. Hayret gerçekten 🙄🙄
Secii-34 Aynı ağrı bende de mevcut çok oturduğumda ya da çok yürüdüğümde bir giriyor kalçadan bacağa vuruyor yürütmüyor 29. Haftandayım ve yine başladı siyatik sinir ağrısı diye geçiyor ve çoğu gebede oluyormuş egzersizleri var onu yapmamız gerekiyor sıcak uygulama da rahatlatıyor ve bol bol dinlenmek umarım bir an önce geçer
Terlikpijama Secii-34 youtubeda var mıdır bu hareketler? Üşütmeyle de alakalı olabilir mi acaba? Birkaç gün önce parkta biraz üşüdüm. Sonra karnımla birlikte ağrıdı kuyruk sokumum ve kalçam
Gamz01 Secii-34 erkenlikle alakası yok benimde o hafta da başlamıştı bebeğin büyüklüğüyle ilgili değil rahim büyüyor baskı yapıyor
Nazli_3009 Terlikpijama ayyy evet ben hatta 1 saat önce anneme sordum 12 haftalığım ve birkaç gündür kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum oturunca bi baskı ağrı oluyor
Secii-34 Gamz01 ilk haftalarda başıma geldiğinde doktorum bu baskıdan olamaz yorgunluğa bağlı dedi aynen de öyle oldu geçmişti o yüzden erken olan baskıdan değildir dedim
lydydbn benimde 14. haftam 3-4 haftadır var diyebilirim daha da çoğaldı eğilemiyorum, dönemiyorum, yürürkende aynı sorun 2 hafta sonra kontrolüm var bende bahsedicem dinlenmek çok önemli ve kalsiyum tüketmek gerekliymiş kefir tüketmenizi öneririm