Anne1924 Coktaze hayırlısı olsun bnm ilki sezeryan ondn sezeryan ama zaten paniğim var bakalm ne yapıcm
Queenhera Bende çok heyecanlıyım ve korkuyorum açıkçası. İlk doğumum olacak, 28 Mayısa gün verdi doktorum. Erken gelmeye kalkmazsa tabi bekliyoruz işte yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 4 hafta ama nasıl geçecek bilmiyorum 🥺
nevaneva Anne1924 bende 36 dayım gün alsam demekki o civarlarda doğacak inşallah sağlıkla kolayca kucağımıza alırız😍
Nurhat_21 5 Mayıs’ta alınacağım bende Sezeryane çok heyecanlıyım karnımda taşıdığım ikizlerimi kucağıma alacam hayırlısıyla 😁🥰🥰
Anne1924 Nurhat_21 ikiz birde ya ben çok tırsıyorum benim bir çocuğum var bu ikinci ilkine yetemezsem uykusuz kalırsam diye
Mucizeebeybi Nurhat_21 ah ben de 5 mayısta sezaryen hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım hemde bir an önce yavrumu kucağıma almak istiyorum 🙂🙂
Nurhat_21 Anne1924 o korku heyecan yetememe gibi korkular bende de var benim hem ilk çocuk hemde ikiz ondan dolayı aşırı derecede tırsıyorum ama çok güzel bir duygu gerçekten bu dünyada annelik kadar kutsal özel birşey yok sağlıkla alalım kucağımiza 🥰🥰
Nurhat_21 ruyadandunyaya evet evet o heyecan bende de aşırı derecede fazla var😁😁 hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah 🥰🥰