Mommy777 Kızlar bugün doktora gittim 6+ 4 te kalp atışı duyuldu ama kısık sesle verdi doktor. Kesenin dışında küçük bir yerleşme kanaması gibi yer göründü. Ama dıştan kanama olmadı hiç.Tedbir amaçlı prosgestan verdi sizde bu durum oldu mu?
Gg06 Mommy777 merhaba Bol bol dinlenin progestan fitil olarak kullanın ve özellikle öğle saatlerinde.. kanama alanı sonradan gidebilecek bir şey fakat vajinal kanama rengi kırmızı olduğu an hemen doktora başvurun. Unutmayın her kanama düşük olabilir anlamı taşımaktadır. Geçmiş olsun
senem0987 6+1 de de bende kalp atışı duyuldu doktor bana da çok küçük dinletti henüz küçük olduğu için kıyamadığını söyledi gayet sağlıklı dedi kanama vb yok şuan için öyle bişey de görmedi sende dikkat et kendine stres yapma
Hatice-3368 senem0987 merhaba benim lekelenmem oldu da bugün gittim progestan başladı haftaya tekrar gel kalp atışı için dedi kese var bebek daha oluşmamış dedi bu günlerde oluşuyor dedi sizce normal mi
senem0987 Hatice-3368 yani lekelenme yerleşme kanaması olsaydı sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum ama bir çok kadın düşğk ilacı kullanıp sağlıklı bir şekilde kucağına almışlığı var siz yine de kendinizi kötüye yormayın teselli edin Allah’ın izniyle
senem0987 Hatice-3368 bebek kalp atışı için de 7 de hatta 8 de duyanlar bile var sen merak etme illa ki duyulur