Kubraykut xwoman daha çıkmadı bekliyorum cuma yada cumartesi çıkcak allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah
Kubraykut Omermina sonucum daha çıkmadı 15 güne gelir dediler cuma 15 gün olucak bekliyoruz bakalım bide bizede ihtimal dediler ama insan düşünmeden edemiyor günlerce ağladım çok zor bir durum yaptırdık mecbur yoksa o duygu içimizi yiyip bitirirdi
Kubraykut Baharmurat ya benim testler çok iyi dedi doktor ama ayrintilida arsa damarı çıkınca olabilme ihtimali %7 dedi yaptırdık işte diğer testlerin sonuçlarından anlamıyorum ne deniyorsa ona göre hareket ediyoruz napalim herşey bebeğimiz için
Baharmurat Kubraykut yaşın kaç peki benim 32 .ıkılı testım yuksek rısklı cıktı ama ben fetal dna testı yaptırdım onları yaptırımca ayrıntılıd bısey cıkmaz umarım
Baharmurat Kubraykut nereye yaptırdın testi benim 7.gunde cıktı fransada yaptırmıstım sasırdım 15 gun dıyınce
Kubraykut Baharmurat nereye olduğunu sormadım gittiğim hastaneye yaptırdım sadece yurt dışına gidicek diye söylendi baskada bişey denmedi
Ayazayaz Kumral için rahat olsun benim de 2.8 ense kalınlığı çıkmıştı 2 haftada çıktı fetal dna nın sonucu temizdi şükür 🙏
Roselina Kumral bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
Kvsrdm Sulecik bende yaptırdım 2 hafta sürdü sonuc size de cinsiyeti söylemediler dimi en altta bir tablo var x ve y ile alakalı sizin ne cıkmıstı acaba