Pitpit Kumral merhaba kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana doktorum amniyosentez dedi ama ben istemiyorum
Mayasey Kumral laboratuvarın adını söylermisiniz? Ben 2750 ye yaptırdım İzmirde Bi laboratuvara.. İzmir genetikti sanırım adı
Mayasey Kumral 10 günü buldu mail atmışlar ben bakmamıştım telefonla ararlar diye.. Sonradan aradılar 😒
Pitpit Kumral valla sizin dediğiniz fiyata basic dediler.Sonra plus olan var tam kapsamlısı dediler 2950 dediler fiyatına. Aklım karıştı biraz
Kumral Pitpit izmir genetik labaratuarımı ddı bunu ole bsy yokkı ne sacmalıolar ınsanları kazıklamk ıcn sacmalslar
Pitpit Kumral evet ayet bey le konuştuk. Sonra akın beyle sarışın bir kadın vardı. Hatta açıklamak için burada 4 gün önce yaptıran biriyle konuştum dedim. Kim diye sordular sizi
Baharmurat Kumral ben sımdı ogrendım fransada yaptırmıstık bızde 7 ıs gunu cıktı cok guzel temız cıktı kagıtta yazmıyor cınsıyetıde ama soyluyolar
Mayasey Kumral sonucumuz iyi çıktı cinsiyet kız demişti. Gerçi ondan önce 2 doktor da kız demişti zaten. 🤗