09Tugba_0909 Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ablam için soruyorum adetinden üç gün gecikmiş test yapmış saniyesinde kırpkırmızı çıkmış sağlık ocağına gidip kan veriyor yarın sonuç çıkacak bir kaç damla kan gibi lekelenme görüyor direk özele gidiyor doktor bakıyor kese yok hiç birşey görünmüyor demiş doktor 2 ihtimal vermiş dış gebelikte olabilir yada çok yeni olduğuniçin daha görünmüyor demiş yerleşme kanaması ondan olabilir demiş bu konuda bilgisi yaşayan olan var mı
Yenibirannee 09Tugba_0909 evet gecikmeden 1 hafta sonra lekelenme yaşadım ben sonra beta verdim 2400 dü şimdi 12+2 haftalığız
bkb35 09Tugba_0909 daha çok yeni canım zaten görünmez bir şey. Haftaya bir daha gitsin bakalım inşallah kese de bebiş de görünür 🙏🏼
Bsrabzkrt 09Tugba_0909 ben yaşadım hemde 3. Gebeliğimde diğerlerinde hiç olmamıştı ama bunda iki gün çok hafif pembe peçeteye silindikçe gelen bir leke olmuştu korkmasın hafta olarak küçük o yüzden görmemiştir doktor ben 7 haftalıkken kalp atışını ancak duyabildim
edabolukbasi3 09Tugba_0909 son adet tarihi ne zamanmış ona göre belli olur kaç haftalık olduğu belki geç döllenmedir kese oluşmamıştır
09Tugba_0909 Yarın kan sonuçlarını alıp tekrardan gidicek doktora hatta doktor sıkışık idrarla gel demiş
09Tugba_0909 Yenibirannee peki ilk doktora gittiğinizde hemen keseniz görünmüş müydü ne kadarlık olmuştu
Gamzelit 09Tugba_0909 canım kese nerden baksan en az 5 haftalıkken görünüyor yani adetten 1 hafta gecikmiş olması lazım ama bazende beta değeri bin üzerindehse görünüyor diyolar ben 5.haftada gördüm beklicek mecbur
Yenibirannee 09Tugba_0909 ilk 6 haftalık gittim sadece kesesi görüldü sonra 7. haftamda gittiğimde kalp atışını duydum benim geç döllenme olmuş ama 4 gün geriden geliyor bebeğim
09Tugba_0909 bkb35 inşallah inşallah doktor dış gebelik ihtimalini verince korkmuş açıkçası onun da 2. Gebeliği
09Tugba_0909 Bsrabzkrt işte ablamda ilk gebeliğinde leke falan görmeyince acaba düşükmü yapıyorum diye korkup hemen özele gitmiş çok teşekkür ederim
09Tugba_0909 Yenibirannee rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim
benkendall Ablanızın gebelik testi pozitif çıkmış ancak kese görünmemi, bu durum dış gebelik veya çok yeni bir gebelik olabilir yarın çıkan kan sonuçları ile durum netleşecektir doktorun tavsiyelerini takip etmek önemlidir
Esnef 09Tugba_0909 kimyasal gebelik olabilir belirti var kese yok benm bi kaç gün sonra kanamayla sonlanmıştı
Hayal0102 Ben de ilk 1-2 gun gecikmeyle gitmiştim kese yoktu sadece rahim duvarında hafif bir kalınlaşma vardı onu da doktor zor görmüştü