Aysegngr11 Merhaba hanımlar. Bebeginizin ilk elbiselerini toz deterjan ile mi sıvı deterjan ile mi yıkadınız hangi markaları önerirsiniz?
1kopek1bebek Aysegngr11 ben siveno aldım 30 deredede kısa programda yıkamayı düşünüyorum ardından bir durulama daha yapacağım. Askıda kurutup ardından bi 15 dk kurutmada tozunu atmayı ardından ütüü ayyy çok uzunmuş ben başlıyım anca biter 😵💫 31 deyim
Nilayy95 Aysegngr11 30.haftamdayım e bebeğin markası olan sıvı deterjanı aldım 5 lt olan. Haftasonu a dan z ye herşeyi yıkadım 15 dk lıkta. Bebeğimin kıyafetlerini kurutma makinesine atmadım çekmiyor ama yinede atmadım. Battaniyelerin hepsini attım ama tozu gitsin istedim.
Nilayy95 sednc0 yani bilmiyorum burdada mecburen çok post okuduğum için hazırlık yaşarken çoğu anne atmıyordu. Sanırım her ihtimale karşı atmıyorlar. Bende atmadım. Ama battaniyeleri attım çok toz çıktı
AyseAB Aysegngr11 siveno ile 30derece narin yıkama da yıkadım bugün kurumasını bekliyorum yarın da ütü yapicam
ipos Siveno akdım ilk ama isim baskılı ürünlerimi soldurdu. Sonradan da migrosun markası olan minies aldım, ikisini de kullanıyorum baskılılarda siveno kullanmıyorum artık
Talentedmom Aysegngr11 ben siveno aldım onunla yıkıyacağım toz deterjan ile yıkayacaksınız ekstra durulama yapın