Baby-1 İlk doğumdan sonra mastit ameliyatı olmustum şimdi tekrar hamileyim ama doğumdan cok emzırmekten korkuyorum su an😣 boyle bır durum yasayan var mı?
Yenibirannee Baby-1 nasıl oldunuz acaba? benimde çok şisdetli mastit şirkayetim olmuştu şişlik,ateş,sıtma bir türlü boşalmayan gögüs.. en son 10 tane antibiyotik iğne vermişti doktor
Aysenur_0046 Baby-1 nasıl birsey bilmiyorum allahim da hiç kimseye yaşatmasın rabbim anneler pompayla sağım yapsanız bosaltsanız öyle olmuyor mu ?
Baby-1 Yenibirannee evet ben de her yolu denedım malesef duzelmedı. doktor doktor gezdım ozelde devlette.en son zeynep kamılde bırını buldum ılk once sıvı alıp baktı doktor bey ıltıhap kapmıs bosaltalım dedı o sekılde amelıyat oldum.amelıyatında bısey yok ama sonrasında bır ay dırenle gezdım cok zordu Allah bır daha yasatmasın🙏🏻 sızınkı de bır an once ıyılesır ıns
Yenibirannee Baby-1 2 doğumumda da oldu lohusalık özellikle işkenceliydi şimdi 3. gebeliğim doğumdan çok mastiti düşünüyorum
Baby-1 Yenibirannee benım amelıyatın oldugu yer halen daha acıyor nasıl emzırcem de mastıt olmayacak onu dusunuyorum
Baby-1 Aysenur_0046 uygulamadıgım yontem kalmamıstı benım.pıyasadakı motoru guclu olan sagım aletlerınden kıralamıstım.dusta sureklı sagım yapmıstım.gunde 3 kere 1 gr antıbıyotık ıgne vuruldum.hıcbırı fayda etmedı.gecelerı acıdan uyuyamıyodum en son oyle amelıyat oldum yanı cok zor hıc ıhmal etmemek lazım ben basta anlamadım cunku mastıt oldugumu
Aysenur_0046 Baby-1 ilkte nasıl başladı canm benim sağlık ocağındaki ebe ateşin olursa hemen bana ulaş dedi
Aysenur_0046 Baby-1 sütün çok olmasından dolayı mı oluyor yoksa kanallar tıkalı olduğu için mi oluyor
Baby-1 Aysenur_0046 atesle basladı ve ılk basta goguste sadece az sut gelıyordu ama sonra sertlestı hıc gelmedı.mıkros kapmıs sanırım benımkı ıltıhaplanmıstı sutun cok gelmesıyle alakası yok