ikibebekbiranne_ Sdnrymnklc valla ilk oğlumu da full enucuzbebekmarket.com dan aldım şimdi de öyle yapıyorum inanılmaz ucuz ve kaliteli.
Sdnrymnklc ipek63yldz_ kesinlikle öyle ama işte ilk hevese girdik bende sitelere g0venemiyorum olumsuz bir yorum görünce almaktan vazgeçiyorum biz çarsı pazar kıyafetiyle büyüyen cocuguz suan ilk defa aldım ama carsı pazarı da ihmal etmem suan minnak die böle hijyen acısından dolayı
ipek63yldz_ Sdnrymnklc Yok dogrudur benimde ilk cocuktu dedigim gibi hastane çıkışına falan önem verdim ha yinede kötü almadım pis almadım mesela zaten nerden alırsan al giymeden yıkadığın için o yönde sorun olmuyor ama sana tavsiyem cok küçük şeyler alma hemen gözünün önünde büyüyorlar bazen daha giymedigi Cook kıyafeti tertemiz kaldırmış oluyorsun 🤭 Şahsen bende öyle oldu yani bazı kıyafetleri hiç giyinmedik veya hiç yıkamadık zaman su misali geciyor . Sağlıkla kucağına al inşallah canım 🤲🏻🤲🏻
Sdnrymnklc Girlmama bilmiyorum biz çarsı pazardan aldıgımız için ebebek fazla geldi annem müslini 130 a aldı bnse sarı etket 200
Sdnrymnklc ipek63yldz_ annemle ortaklasa ayarlıyoruz bn 3 ay alıosam o 6 ay suanlık öyle bi sistem yptık bklm amin inşallah cok sagolun 16 haftalıgız 4 yıl bekledim 2.ci asılamamda oldu miniğim suan gözümüz görmüyo hergün bi parca alasım oluyor kanamam oldu elim ayagım tutuldu şükür yeni toparlandık hemen gözümü kıyafetle actım🙄🥹🥰🧿😊
Nsa16 Pazarda da uygun ve markalı ürünler oluyor tavsiye ederim mağazayla aynı kalitede olanlar oluyor. Parçası misal 40 50 TL arasında değişiyor. Bende hep sizin dediğiniz yerlerden alışveriş yaptım sonradan keşfettim. Bilseydim en başından giderdim
Sdnrymnklc Nsa16 yaşadıgım ilcede zaten lc harici bi magaza yok mecbur çarsı pazar esnafları dükkanları alıyoruz
Happyka Sdnrymnklc Lcw da yenidoğan için fazla yok , enucuzbebekmarket, kozabebek , lolons, breeze burdan aldım