Busra2013 Kizlar sizinde nabziniz yukseliyormu bole iki egilip bukulunce yada koltuktan kalkinca bas donmesi bazen dizlerin titremesi solgun sararmis cilt halsizlik varmi sizde ilac kulaniyorum ama yok hic fayda etmio sanki duzelmiyorum
Koala_ Busra2013 bende emilim bozukluğu var maalesef gebelikten öncede demirim bir türlü yükselmiyordu. Ferritin 1 e kadar düsüyor. Şuan 6 ve 6 haftalık hamileyim daha ilaç kullanabileceğim zaman çok var. Ben şimdiden çok halsizim hamileliğinde etkileri var ama maalesef mahvediyor demir beni. Umarım 4. Aya kadar herşey yolunda ilerler. Ben şuan demir acisindan zengin besinler yemeye çalışıyorum. Kan üzümü yeşillik vs.
Busra2013 segah06 nabiz yuksekligide var degilmi ? Bana da dedi iste diger randevunde kan alcm bakacam belki igne vurur banada :(
Busra2013 anneolmakneguzel_ doktor danismadan alamam ama yurt disindayim eger burda mevcutsa dediginiz ilac kulanirim sorarim doktora tesekur ederim
segah06 Busra2013 evet evet, dilimde en son yaralar oluştu. Kulağımdan pof pof diye ses geliyo o denli yani.
Juniorr Aşırı derecede kalp çarpıntısı ve nefes darlığı var bayılacak gibi oluyorum cuma günü başladım ilaca ama diğer değerlerimede baktırmak istiyorum
Busra2013 Juniorr ya demek normalmi kansizlikta cok korkuyorum bin bir turlu sey düşünüyorum panik atagimda var kalbimi delik iste kalp damarimi kapali fln simdi kostum hafif yemegin altini kapatmaya kalktim basim dondu nefesim gitti kalbim atti normalmi oluomu sendede boyle?
anneolmakneguzel_ Busra2013 ben de yurtdışından geliyorum. Doktorum onaylı zaten. Ama orana nano ijzer kullanıyorsum baska vitakruidde temiz marka. Diğer hiçbsy yaramıyor senelerce denedim
Juniorr Busra2013 demir eksikliği de yapıyor bunları ama yinede doktorunuza danışın daha öncede olmuştu bende bütün vitamin değerlerim düşmüştü
Busra2013 segah06 ayni ya demek kansizlik yapiyor bide hamileliktede daha cok oluo insallah duzelir yoksa panik atagim rahat vermick