yacaco06 Ksm5 14. Haftaya kadar ilk bildirim ve izleminizin yapılması gerek hamile olduğunuz için kontenjan varsa kayıtta kolaylık sağlayabilirler, bağlı oldığunuz sağlık ocağına sorun sizi yönlendirirler
nurssmom Ksm5 sağlık ocağınız 60 km uzaktaysa yakınınızdakine misafir olarak gidebilirsiniz anlatın durumu ben sürekli buraya gelmeye mecburum misafir olarak kayıt yapılsa ama bütün takiplerim burda yapılcak diye sorun olmaz
Esma006 Ksm5 ilçeye gidip değiştirebilirsiniz hamilelere öncelik tanıyorlar benim de sağlık ocağımla ilgili sıkıntım vardı ne arayıp ne sordular ilgilenme sıfır 28.haftada millet 2.tetonkz vurulur ben daha ilkini vuruldum o kadar sebepsiz bahaneleri var ki şikayet ettim cimere
Ksm5 mavideniz9696 çok uzak bir köy ve gezici doktor var problem bunlar zaten yani sağlık ocağı falan görüp beni aramaz
Bussbety Ksm5 daha önce ilçe sağlık merkezine dilekçe verebileceğimi söylemişlerdi durumunuzu anlatan dilekçe yazıp verin
Hux Ksm5 nufus müdürlüğüne gidip durumunu bildiriyorsun aynı gün değiştiriyorlar bende evlendim burda boş yer yok die geçememiştim sonra bu şekilde aynı gün aldılar