Fatmet 19+1 ‘iz. Henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedim çok da aceleci bir insan degilimdır her şey zamanın gelince olur ama merak ettim, özellikle Benimle aynı haftada olan anneler hissettti mi :)?
fatmaanuurr22 Fatmet ilk gebelikse geç hissedilir diyorlar canım benimde ilk gebeliğim 19.haftanin sonlarına doğru hissetmeye başladım 🥰
Krystal Fatmet 20.haftalarda minik minik hissetmiştim ben eşimle otururken. Galiba bebek dedim bebekmis . Sonradan sonradan güçlendi hareketleri. Mısır patlatma gibi pıt pıt ediyor🤭
Fatmet fatmaanuurr22 merhaba evet ilk gebeliğim 🙂 Sürekli elim karnımda kaşığımda elimi gezdiriyorum tam nereden hissederim bilmediğim için tabi ama bakalım nasip o an ne hissedecegim sadece onu düşünüyorum yoksa geç de olsa sorun değil tabii😛💓
fatmaanuurr22 Fatmet çikolata yiyip sırt üstü ya da sol tarafına uzanıp hissetmeyi dene bakalım genelde öyle hereketleniyorlar ve o haftalarda aşağı taraflarda olduğu için kasık tarafında hissedersin diye düşünüyorum biz 27.haftadayiz uzandığım an maşallahı var başlıyor 🥰
Pamiramsi Fatmet ilk başta elinle hissedemiyorsun 😅 ben 19-20 gibi hissetmeye başladım içerde pıtpıt oluyor, şuan 26’dayız herkesin eline bi beşlik çakıyor 😂😂
Krystal Fatmet 🤭🤭 Öyleydi ama bakkk Allah’ın izniyle ilk hareketini hisset ne demek istediğimi anlayacaksın😍😍ben içimde mısır patlıyor yardım et kocam demiştim 😂😂 şimdi 23.haftadayim artık balık gibi süzülüyor dışarıdan belli oluyor isirasim geliyor bu kızı 😂😍😍
fatmaanuurr22 Krystal 27.haftadayiz maşallah çok hareketli🥹🫶 karnımda balık oynuyor gibi hissediyorum dışarıdan da çok güzel görünüyor sağlıkla gelsinler inşallah 🙏💞
Fatmet fatmaanuurr22 hemen aburcubur çekmecesine gidiyorum ve çikolata yiyip yatacağım inşallah bakalım çok heyecanlı🥳😚😚😍😍
Krystal fatmaanuurr22 Ayyy maşallah 💖 çok güzel bir his dimii Benim ilk gebeliğim bu çok heyecanlandırıyor.🙈
fatmaanuurr22 Krystal benimde ilk gebelik o kadar güzel bir his ki tarifi yok bir an önce doğsunda kokusunu içime çekeyim istiyorum 🥹🫶
buseay26 Fatmet ilk 18+4 te hissettim galiba içimde mısır patliyor gibi sanki 😁 su an 20+2 oldu artık baya baya vuruyor kayıyor
Fatmet buseay26 az önce bir anne de içimde mısır patlıyor gibiydi dedi😛😃🙃🍿🥳🥳💓🫶🏻 Çok sevdim bu benzetmeyi:) Çok şükür bin şükür 🙏🏻
ikibebelianne-M Fatmet sizin haftalarınızda pıt pıt bir his gibiydi suan 23+3 olduk dışardan belli oluyor artık vurduğu yer hıçkırmaya başlayıncada net hissediyorum düzenli ayni noktada.
Fatmet ikibebelianne-M yerim ben bu bebişleri ya Allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip eylesin💓🫶🏻🤲🏻😚🧿 Ne güzel nimetmiş evlat 💓🫶🏻