Figen00 happyboy_ bende 14 buçuk haftalığım tahminde bulunabilirim dedi doktor cinsiyet için az önce 80 90 ihtimalle kız dedi ama ilerki haftalarda kesinleştiriz dedi açıkçası ikilemde bıraktı
T2511- happyboy_ 14+2 yiz bugün kontrolümüz vardı. Doktor kıza benzetti. Aniden bulantılarım ve karin ağrım çok oluyor onun dışında sorun yok. Sizde durumlar nasıl🙃
Zeynep81 Biz 14 haftalık olduk bugün ama doktorumuz 3 gün ileride 14+3 dedi kızımız olacak Allahın izniyle🌸🩷
gmznl Zeynep81 merhaba benimde 14+6 4 gün önde dedi hatta öndeyse erkektir kesin diye de yorum yaptı nipt testi vermiştim sonucunu bekliyorum 😊
Kbra_gkcay Zeynep81 uygulamayı ileriye mi aldınız banada sata göre 12 olması gereken bebeğime 12+6 dedi bu haftalarda önden gitmesi olası bir durummu aecba
Juniorr 14+3 olduk cinsiyetini henüz bilmiyorum muhtemelen ayrıntılıda öğreniriz. sadece kasık ağrım çok oluyor doktor normal bebekte rahimde büyüyor dedi
Figen00 Kızlar benim doktorum bana dediki tahminde bulunabilirim 80 90 parasında kız ama ileriki haftalarda kesinleşir sizce değişme ihtimali varmı bu haftalarda
Figen00 happyboy_ anladım bana tahminde bulunabilirim bacaklarını kapattı dedi kız tahmin ediyorum dedi fark etmez ama yanılma payı bırakması kötü