gevezeyazar1 Kızlar geceleri horladığımın farkındayım ama önceden olmazdı horlarken hissettiğim bişey var boğazımdan aşağı sanki bişey var ve horlarken çarpıyo boğazıma acaba sinizüt falan olabilir mi 🤔 doktora gitmek gerekir mi yoksa doğumu beklemeli miyim
Deletedmom434 gevezeyazar1 sinüzit olduğuna eminmisiniz ? Sinüzit genellikle burun çevresinde görülür siz boğazınızdan bahsetmişsiniz
Erham gevezeyazar1 horlarken küçük dil sallanır sende sanırım onu hissediyorsun bazı hamileler horlayabiliyor eğer doğumdan sonra devam ederse nörolojiye gözüküp uyku testi yaptirabilirisin
Gulmert gevezeyazar1 gebelikten oluyor doğumdan sonra geçiyor canım benim ilk gebeligimde de olmuştu bu gebeligimde de oldu malesef
gevezeyazar1 Deletedmom434 bi fikrim yok o yüzden bi sorayım dedim boğazıma bişeyin çarptığını fark ediyorum sadece🥺🥺
Mucizeannesi2806 Genelde hamilelik te görülebiliyor mus bende de olmuş ya😅 eşim önceden nefesini zor duyuyordum şimdi ne oldu sana diyor 😃 ara ara horluyormusum 😅
Usakli64 gevezeyazar1 hamilelik cok farkli bir metabolizma.. Önceden yasamadigimiz seyleri yasiyoruz. Muhtemelen sizinki de gecici bi şeydir dogumdan sonra rahatlarsiniz.. Ahh bu hormonlar