Sydnr58 Herkese merhaba. 5+3 deyim. Gebeliğimi öğrendiğimden beri inanılmaz üşüyorum, özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor. İlk gebeliğimde ayaklarımın altı yanıyordu resmen , bunda da çok üşüyorum böyle olanlar varmı?
minikari Sydnr58 evet canım haftamız neredeyse aynı bende aynı şekildeyim normalde ev içinde üşümezdim ama şimdi özellikle gece üzerine yorgan almama rağmen üşüyorum titreme tutuyor bazen bazende tam tersi ateş basıyor yanıyorum ama sonra üşüme tekrar geliyor
HumaBetul342 Sydnr58 bende ayniydim ilk gebelikte çok sıcak basıyordu doğumdan sonrada devam etmişti takı ikinciye hamile kalana kadar , ama hamile olduğumu bilmiyordum üşüme titreme isinamama falan hasta Olcan zannediyordum sonra bı öğrendik hamileymisim ondanmis
NereyeKoyduysanOrdadir Sydnr58 ben de başlarda çok üşüyordum kat kat çorap ayaklarım yine de buz gibiydi. Hatta ayaklar üşüyorsa bebein cinsiyeti erkek olur falan hurafeleri vardı nitekim cinsiyeti öğrendik bebeimiz kız bebekmiş :) sonradan geçti ama o üşüme olayı sanırım 9-10’dan sonra olmadı, suan 18’im yok öyle bi durum artık.
Berlin Ben de 8 haftalık oldum sanki ateşelenecekmişim gibi titreme geliyor ben de çok üşüyorum.Olabiliyormuş
cylnmy Sydnr58 sürekli çoraplauım deprem çantama 2 tane çorap koydum o derece. Suratım terliyor ayaklarım buz anlamadım