Minik_04 Mrb ben 4 gün once kan verdim sonucum 662 çıktı bugun de beta kontrolu icin yine kan verdim sonucum 3045 çıktı son adet tarihine gore 4 hafta 4 günlük doktor betan 2000 cikinca kesene bakariz dedi ama yarin gitsem kese görünür mü
DuruDefne_mommy Minik_04 bence biraz daha bekle hem belki kalbini duyarsın ben 6.haftamda duymuştum kalbini
susaMom_ Minik_04 Canım bekle gitme benim 4532ydi kese nokta kadar görünüyordu bende bekliyorum 10 gün sonrasına randevu aldım belki daha geçte alabilirim randevuyu bilmiyorum kararsızım şuan 😅
ozlem_2727 Minik_04 ben 3 gün gecikince 500 lerde bir değerle öğrendim sata. Göre 5+5 de keseyi gördüm 7+1 de bebeği ve kalp atışını duydum 500 çıkan değerimle salı öğrendim bir sonraki pazartesi keseyi gördüm
maihayal Benim 3binlerdeyken kese görünmüştü ama alttan muayene ederek görmüştü doktor karından görememişti o ara
Minik_04 ozlem_2727 yani ben hamile kaldiğim gunu biliyorum 6 nisan😂🤭hesapladiğim da daha 4 haftalik bile değil yani bir kaç hafta daha bekliyeyim sizde sağlıkla kucağiniza alin inşallah bebeğinizi🥰
ozlem_2727 Minik_04 ay çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlik sorunu yok ise sata göre 7 haftada giderseniz içiniz rahat eder
susaMom_ Minik_04 kız bende 3 nisan gibi falan 😅 o yüzden geç döllenme diyom 18 mart regli tarihim ama bebek daha küçük
Minik_04 susaMom_ 😂gercekten mi sizde sağlıkla kucağiniza alın🌸bende düzensiz adet vardi 9 mart ve 27 martta adet oldum 6 nisan ilişki oldu ve tutmuş 😂şu dollenme yumurtlama durumlarini bi turlu anlayamadim gitti😭