Yarimm Kızlar 18haftalık ikiz gebeligim mevcut 1 kilo aldim dikkat ediyorum yediklerimede sizde durumlar nasıl 🤩🥰
Kurbagaannesi Yarimm 20.hafta bitiyor 4 kilo aldım 💁🏻♀️ Kabızlık problemi bana 2 kilo kattı 🙈 siz kaç kiloyla hamile kaldınız
Sadiye123 Yarimm 33 haftalık 6 kilo aldım şuan 34 +3 üz kilo almak istiyorum ama sanki alamıyorum gibi bebeğim de az alıyor benim yüzümden😔
Yarimm Sadiye123 ayy cok iyi yaa bebiş kilo alsın diye kasar muz ceviz badem diyorlar ama bakalim o haftalara gelirsek insallah ikiz olumca biraz sikinti
Sadiye123 Yarimm yiyorum sürekli birşeyler ama almıyorum ya çoçuk da almıyor üzülüyorum bu sefer. Sanki psikolojik karnım da artık büyümüyor gibi 😒
Busra37 Yarimm Hiç durmadan yediğim için 36 haftalığım 16 kilo kadar aldım 😐 son haftalarda çok kilo alınıyo gerçekten 😐
Ysmncfc 17+4 8 kilo aldım ama doktorum vücudumun beni hamilelige hazırladığını söyledi ama insan kendi bünyesi bilir bana folik asit kilo aldırdı asim kadar eminim flok asidi viraktiktan sonra 1.5 ayda 2 kilo aldım sadece bebeğin gelişimi v.s. iyi olduğu için çok oralı olmuyorum ama elimden geldiğince de dikkat ediyorum ha sorsanız çok mu iştahlı yiyorum hayır abur cubur v.s. Yok tatlı yok ona rağmen folik asit sağolsun şiştim
Sidelya 10+3 üz 2 kilo almıştım bulantlardan bi şey yiyemediğim için o da gitti. 56yla hamile kaldım hala 56yım
Gmzehsn 31+4 haftalığım 1 kilo aldım sadece ☹️ aüma çocuklar i1700 ve 1500 kilolar doktor seni söürüyolar dedi 65 kilo ile hamile kldım 66 kiloyum