1993kubra Kızlar merhabalar 24+6 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç sucuk salam vs birşey tüketmedim ama canım sucuklu yumurta istiyor sucuk zararlı diye biliyorum yiyen varmı acaba yesem birşey olurmu acaba
asena9 1993kubra canım işlenmiş et ürünlerinin fazla tüketimi zararlı, güvendiğin yerden aldığın sucuğu iyi pişirip tabiki yiyebilirsin birde fermente olmasına dikkat et
keyfimin-kahyasi-misin 1993kubra çiğ bile yedim canım cektigi için 😁 iyi pişmisse birsey olmaz güvenilir biyerden alınıyorsa yiyebilirsin yumurtayla oh mis
mavideniz9696 1993kubra Yasak evet tabii ki yasak normalde yasak olan her şeyden korunan ben, geçen gün sucuk pişirme kokusunu alınca ölmek üzereydim aşermekten bir tane yedim o yüzden bir şey olmaz😂 ahahahah
reyhan03K 1993kubra ben yiyorum 🤭 Allah’a şükür sıkıntı yok önceki hamilelikte de yedim iyice kizartigin sürece sıkıntı olmaz
Gizem__67 Ben hamılelıkte herseyden az az yedım valla canım ne çekerse saglıklı bı bebeğim var 1 yasında
Queenhera Güvenilir bir sucuksa iyi pişirme koşuluyla yedim ben arada. Salam sosis pek tüketmedim ama nadiren yine iyi pişmiş pastırma tükettiğim de oldu. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım 🌸
minnakhanimmm 1993kubra benim doktorum tadımlık yiyebilirsin ama her gün yeme bide bildiğin bir yerden al dedi güvenilir olsun demişti 20+6 haftalık hamileyim ara ara yedim ama bir iki çatal