[silindi] Kızlar dün bir arkadaşımla konuşurken bebeğe verilen bir damla olduğunu söyledi doktoru vermiş ama ismini hatırlamıyor.. bebeğe anne sütüyle veriliyormuş bebek sonrasında daha fazla emiyormuş. Böyle bir şey duyan oldu mu daha önce???
Talentedmom [silindi] bestlak diye duydum ama hiç kullanmadım anne kullanıyor bunu süt artsın diye bebek değil bebeğe verilen süt arttırıcı damla duymadım hiç
DENIZ_55 [silindi] bestlak ben kullandim mükemmel fayda ediyorum cidden tavsiye ederim ama bunu anne içiyorum içecekler damlatiyon sütun artıyor
Sumiire [silindi] öyle bir damlayı hiç duymadım olsa efso olurdu zaten 😅 biber ondan dolayı reddetmiş olabilir mi ne marka biberon kullanıyorsunuz
[silindi] Talentedmom bestlak mı dedim değil dedi o da, bebeğe anne sütüyle birlikte veriliyormuş bebek anne sütünü daha fazla içiyormuş. Bebeği emmeyi bırakmıştı öylelikle tekrar başlamış öyle anlattı. Bilmiyorum salladı mı acaba ya
AnayimBenAna_ [silindi] onları bilmiyorumda hıpp emziren anne çayı baya iyi geldi bana kuzum. Red falanmı başladı yoksa
[silindi] AnayimBenAna_ o bana da iyi gelmişti olmazsa ondan alayım. Ben kutu olanını almıştım, eşim bulamamış sallama çay formunu almış onu hiç beğenmedim nedense, faydası da olmadı sanki aşkım
AnayimBenAna_ [silindi] yok yok kutulu olanı içiyorum bende. Hatta sütüm bayağı arttı bıraktım bu ara içmiyorum ç. Bide e bebekteki yeşil maltı almıştı eşim oda iyiydi bak
[silindi] AnayimBenAna_ valla bi amuda kalkmadım herhalde aşkım 🥹 yatarak ayakta duşta pilates topu üstünde vs hepsini denedim. Sadece sabahları emiyor
AnayimBenAna_ [silindi] emzirememek çok kötü bebeğim ya bizimde tazyik sorunumuz var ondan çekiyoruz 🤦🏼♀️
[silindi] AnayimBenAna_ sütüm var ama sanırım memelerim terbiye oldu kuzum öyle taşmıyor ama geliyor. İnat kızım emse işte 🥹
[silindi] Sumiire avent kullanıyorum canım. Doktorumuz meme reddi olsa hiç emmez diyor benim kız sadece sabahları emiyor bi acayip durumdayım vallahi
AnayimBenAna_ [silindi] şakır şakır aksın diye bekliyolar 😂 inşallah bende o evreye gelirim sırtlarım çok ağrıyor sütten
AnayimBenAna_ Sumiire yapıyorum ama fayda yok neler deniyorum bana mısın demiyor ilk bebeğimdede böyleydi
Sumiire [silindi] sabahlarının etmesinin nedeni sabah bol süt geliyor gece uyuyup dinlendiğin için löp löp emiyor sonrasında mama içiyor fazla fazla geliyor biberondan sonra yine emzirme istiyosun baktı azıcık geliyor memeden tembel bebenin işine gelmiyo çekmek 😅 meme reddi bu demek zaten daha yavaş akışlı biberon veya sütünün de artması için meme yle verilen mama düzenekleri var onu kullanmanı tavsiye ederim