Deleted33000 GirlandBoy_Mom senin o doktor sanki başından savmis gibi ya nasıl insanar enfeksiyon hamilelikte riskli bişey yani sonuçta
GirlandBoy_Mom Deleted33000 ne bilim canım bende anlamadım burda hamilelere hastayken serum bile vermiyorlar parol verip eve gönderiyorlar sadece hamile değil yani normal bi insan hasta olsa bile serum zar zor veriyorlar
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hmm orda bı değişik ya bizim burda hem iyi ilgileniyorlar hemde çoğu güler yüzlü oluyor arada suratsuzlar da çıkıyor insanı tersliyolar ama geneli iyi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom o ilaç agrimi kesti canım şimdi sadece normal gebelik ağrıları var eşim de gece yatmadan enfeksiyon için kremi sürdü
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım doktor da dedi enfeksiyon ağrı yapıyor diye zaten ultrasonda gösterdi idrar torbasının etrafı ışıklı gibiydi o enfeksiyon ağrı yapıyordur diye şükür geçti kreme devam ama
GirlandBoy_Mom Deleted33000 ara ara canım karnım sertleşiyor hastaneye gittiğim zaman çok kötüydüm şuan daha iyiyim ama dinleniyorum
Deleted33000 GirlandBoy_Mom dinlen bakalım aceba nst cekselerdi sancı cikarmiydi ki insan kendindeki farklılığı bilir
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende eşime onu dedim aynı gün bence çıkardı çünkü 5 dakikada 3 4 kere kasılmam oluyordu çok fenaydı
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet benim bile düzenli ağrı oluyordu ama çok az azdı ona rağmen nst de çıktı beş dk aralıklarla küçük küçük sancılar seninki daha sert hissediyordun kesin net çıkardı
GirlandBoy_Mom Deleted33000 doktordan yana şansızdım işte ama bi daha aynı şekilde olursa direk acile giderim orda bakarlar mayıs ayının ortası gibi özele gidicem bu polip için ve rutin kontrole