edabolukbasi3 ay göstermedi bizimki kendini emin olmamakla birlikte kız gibi duruyor dedi te haziranın 23 üne de detaylı randevusu verdi anacım öğrenemicem mi ben detaylıya kadar bebenin cinsiyetini
Alvn3946 edabolukbasi3 haziran’ın 23 çok uzun bir süre o zamana kadar tekrar kontrole gitmeyi düşünmüyor musunuz ben olsam okadar duramazdım cinsiyet için değil bebeğin durumunu merak ederdim
Kikiriki edabolukbasi3 özele mi gidiyorsunuz devlete mi bana devlette tam 16. Haftada sormadan erkek bu arada dedi doktor ama zaten öncesinde fetal dna ile öğrenmiştik biz. Siz bir 2 hafta sonra en geç yine gidin
edabolukbasi3 Kikiriki devlete gidiyorum oğulmda da 16 da söylemişlerdi bakalım 15 gün sonra farklı bi doktora aldım eşimde diyo hiç öğrenme ne olcak 😄 dedim hiç mi merak etmiyorsun ediyorumda erkek olsa kapıya mı atcaz diyo 😄
Elifmehmetemin edabolukbasi3 aynen canım sağlıkla gelsin kızım ve oğlum var zaten gelen başım gözüm üstüne sağlıkla afiyetle gelsin de yeter ki 🤲😊
edabolukbasi3 Elifmehmetemin benimde bir oğlum var gönül isterki bir kızım olsun ikisine de doyayım erkek olursada canım feda ama insan merak ediyor😊 aynen öyle sağlıklı olsunlarda
Elifmehmetemin edabolukbasi3 evet merak ediyor insan bide ne alacağını bilemiyorsun ki kız mı erkek mi 😊
Elifmehmetemin edabolukbasi3 aynen bende öğrenemezsem öyle yapicam unisex alcam hem kıza hem oğlana gidecek tarzda yaz bebesi olcak Ağustos sonu Eylül başı gibi 😊