Talatmahir_00 Merhaba kızlar bu durumu yaşayan varmı bugün doktora gittim cinsiyeti sorunca bebeğin eşi önde dedi araştırıp baktığımda da tehlikeli olduğunu öğrendim lütfen yaşayan varmı cvap verin
Embu Talatmahir_00 bi doktor vardı canım ınstagram da karşıma çıkmıştı bebek büyüdükçe yerdeğiştirme olabiliyormuş eğer altta kalırsa normal doğum yapamıyorlarmış eş önde olduğu için yolu tıkıyor diye dikkat edilince sıkıntı olmaz diyordu adı aklıma gelmedi şimdi
GirlandBoy_Mom Talatmahir_00 21 . Haftamda detaylı ultrasonda çıktı bebeğin eşi önde rahmine yakın dendi 28 . Haftadayım yukarı çıkmış bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor rahmini kapatmadığı sürece
Sinif177 Talatmahir_00 bebeğin eşinin önde olması ve altta olması aynı şey değil. Plesantam ön duvarda ve herhangi bir risk yok. Altta olması sıkıntılı bir durum
Selin3434 Talatmahir_00 evet ama yukarı cıkabilir korkma daha haftan küçük ilk bebegımde benimde öyleydi sonradan yukarı cıktı
diya_du_kecan Talatmahir_00 haftan ilerledikçe yukarı çıkar merak etme ben o haftalarda kanamadan yattım bile hastaneden sonra yukarı çıktı
deryakrgz Talatmahir_00 otururken yarı oturur pozisyonda oturun yani sırtınızı bir yere dayayıp ayaklarını uzatacak şekilde oturun bana da denildi ama 6.aydan itibaren yukarı çıkabilir denildi.