Hndntrk Avm de dolaşırken biranda başım döndü gerisini hatırlamıyorum gözümü açtığımda yerdeydim ilk defa böyle birşey başıma geldi korktum bebeğime birşey olmuş mudur aklım onda normalde yarın kontrole gidecektim bugün acile mi gitmeliyim 😔
Eses U Hndntrk geçmiş olsun , benimde yemek yemeyi geçiktirdiğim de oluyor. Gebelikte kesinlikle aç ve susuz dolaşmamak gerekiyor bunu anladım.
Sonay Hndntrk benim ilk gebeliğimde olmuştu kan ilacı kullanmıyordum minibüste bayıldım midem bulanmıştı tansiyonumu ölçtürdüm Meğerse kan ilacı kullanmadığım içinmiş sende bi doktora görün bebeğine bişey oldugunu sanmıyorum sen dikkat ey bebeğinde iyi olur
Hndntrk pamuksekerinannesi teşekkür ederim tansiyonuma bakıldı 9 a 5 çıktı düşüktü biraz ondan olmuşta olabilir galiba
pamuksekerinannesi pamuksekerinannesi hamilelikte 9-6 normal kabul ediliyor ama 5 düşük yinede.. Tekrar geçmiş olsun cnm
jrarya Hndntrk bence hemen kontrolünü beklemeden git bende otonom sinir sistemi bozukluğu var ve ne zaman nerde bayılıcağım belli olmuyo hem kalp damar doktorum hemde kadın doğum hamilelikte bayılmanı istemiyoruz deyip alınabilecek tüm önlemleri aldılar tabi bende bi gözük istersen acile
Hndntrk jrarya ilk defa başıma geldi tansiyonumda düşük çıkınca ona bağladım şuan iyiyim şükür inşallah bişey yoktur
jrarya Hndntrk inşallah çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize aç ve susuz kalmayın yormayın 😇 sevgiler 🍀
Neriman-mom Hndntrk ben 15+3 deyim aç olduğumda gözüm karalıyo bayılacak gibi oluyorum. Doktoruma sordum bebek büyüyo zamanında qıdalanmam gerekdiyini söyledi.