Gizem1504 Kızlar selam 19 haftalık olduk sağlık ocağı aradı aşı için erken değilmi sanki kızımda 21.haftada vurdurmuştum sanki aranızda vurduran varmı
FtmaGlr Gizem1504 2 doz vurdurmuştum 1 ay arayla birde doğum sonrası vurdurucam onunda geçerliliği 5 sene oluyormuş yaptırmakta fayda var
Anneoldum2 Gizem1504 boğmacalı tetanoz aşısı çıktı dedi banada hemşire sizdemi ondan olacaksınız bilgi verdimi
bikbikbikaak Ben 19 gibi gitmiştim, doktor hareketlerini hissediyor musun demişti. Daha 1 kere hissettiğim için içim rahat etmemişti hareketlerini hissedince yapmıştım sanırım 22-23 civarı
Gizem1504 bikbikbikaak ben hissediyorum 2. Gebeliğim arayınca sağlık ocağı bir kaç gü erteledim bu hafta yaptırırım
Gizem1504 FtmaGlr tabiki hafta olarak erken mi diye düşündüm sadece yaptıralı 6 sene oldu kızımda yaptırmıştım
Aysenur_0046 Gizem1504 ben de 20 li haftalarda oldum ama sorun olmuyor camm 30 lu haftaya kadar yolu var ama aşıda sıkıntı varsa geldiği zamn çağırıyorlar
deryakrgz Anneoldum2 tetanoz aşısının ağrısını bilmiyorum ama boğmacalı tetanozda ilk bebeğin kalp atışını dinlediler sonra aşıyı yaptılar ilk gün akşama kadar hissetmedim akşam sola yatmak için uzandığımda üzerine yatamadım iki gündür ağrımıyor geçti yani ben geçen hafta perşembe vurulmuştum.
10gamze Gizem1504 27haftada bir doz vurulacağım etkisi hala duruyormuş eski aşının çocuklarımın arası az