Tuem12 Ceysey ben Ahmet başaramadı devam ediyorum Zehra hanıma 1 aydır gitmiyorum.ahnet böyle devam edeceğim benim biraz riskli geçiyor
Ceysey Tuem12 Rabbim bebeklerimizi sağ salim sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin bizleri de bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
Tuem12 Ceysey amin canım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavusuruz bebeklerimize. Peki siz kime devam edıyorsunuz
Meltemnur Selenge Yasmnnn merhaba doğum yaptınız mı bdnde Fuat beye gidiyorum ama hastanenin ebeleri hakkında çok kötü yorumlar var 🙄
Esmanur42 Ceysey bizde 36+6 haftalığız büyükşehir hastanesindeki hacer yavşan a gidiyorum şimdilk bi sıkıntımz yok doktorumdan çok memnunum
Smhtlha 3.gebeliğim riskli olduğu için ve daha önce çikolata kisti ameliyatımı yaptığı için Metin Çapara gidiyorum iyiki tanımışım mükemmel bir prof....
Tuem12 Ceysey inşallah memnun kalırsın canım hep guzel şeyler duydum bende rengın hanımla ilgili.bende doğumu medıcana da yapacagım allah izin verırse. Kaç haftalık oldunuz. Bana da dua edın inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğimize kavusuruz
Julican Benimde ikiz gebelik kızlar Medova Fuat Bey ve Ahmet Başaran a gidiyorum. Her ikiside çok iyi doktorlar.
Ceysey Tuem12 inşallah canım ben de hep olumlu şeyler duydum inşallah bizler de çok memnun kalırız. Bugün 35. Haftaya girdik