Bknbkn Kızlar sabahtan beridir her ayağa kalktığımda çok fazla ıslanıyorum. Altımdaki tayt peçete olmasına rağmen ıslandı . Sizce suyum mu geldi ? Eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek için. Aynısını yaşayan var mı ?
Burcin__ Bknbkn suyun gelse sadece ayağa kalktığında ıslanmazsın canım sürekli durmadan gelir her pozisyonda devam ediyorsa eğer suyun geliyordur. Benim ikinci gebeliğimde sabah uykuda gelmişti uyandığım zaman farkettim sonrası kanamaya döndü direkt doğuma gittim. Ve erken doğumdu
Cotanakk Bknbkn suyun azar azar geliyo olabilir canım kaçıncı haftadasın? Suyun geliyor olsa da Korkma hemen doğum başlamaz. Hastaneye gitmeye çalış bir an önces
012908- Bknbkn ilk gebeligimde bir anda bosaldi suyum ama ikincide benimde oyle yavas yavas islanmistim farketmedim su oldugunu hafif sanciyla gittim suyum sinirdaydi.hemen dogum başlamaz zaten ama bugun kontrole gidin
Bknbkn Cotanakk 38+4 haftayım . Normalde akıntım olurdu ama bu sefer çok fazla ıslanmaya başladım . Sancım fln da yok
012908- Bknbkn ilk adet sancisi gibiydi zonklama gibi başladi.Alttan kontrol yapinca doktor aciklik varmi diye ondan sonra nst tam sancim cikti yoksa sancim yok gibiydi zonklama gibiydi 5 cm acikligim vardi
aylinpalaa Bknbkn gelmiş olabilir canım bi acile gidin baksınlar kontrol ederler hemen haftan müsait çünkü
Bknbkn Mavimsiiiii canım benim 37 ve 38 . Haaftalar hep akıntım oldu . Ama akıntıya eşlik eden renksiz , kokusuz çok fazla ıslanma suyun geldiğini gösterir . Ben hastaneye gittiğimde bana kesemin delindiğini söyleyip doğuma aldılar