Mece Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ben adetime 2 gün kala beta hcg testi yaptım 0.10 çıktı şu an adetim 5 gündür gecikiyor ve dün sadece bi iki damla pembe lekenme gördüm sonrası yok ve karnıma ve kasıklarıma iğne batar gibi acılar saplanıyor ara ara sizce ne yapmalıyım hamilelik olabilir mi herkese teşekkürler şimdiden
Gulsah7171 Mece Mece ben adet olmam gereken gün kan verdim sonuç beta 0,542 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi 4 gün sonra değerim yükselmiş 😊 şimdi ise kızımı bekliyorum Allahın izniyle o kadar gecikme olduysa Bi kan daha ver benim idrar testinde çıkmamıştı
Mece Ama kızlar adetime 2 gün kala yapmıştım ya çıkmamıştı herkes kesin yok diyor kan testi çok nettir diyolar ama ben size danışmak istedim 😩
Destina21 Değere göre yok ama geç döllenme diye bir gerçekte var ..adet olmazsan tekrar kan testi yap değer yükselmezse dr adet söktürücü verir .
Nisanurr Canım benim adetim 9 gün gecikmesine rağmen betam 9du geç dollenmeydi belki sende de öyledir bu hamileligimde işe 7 gün üstüne betam sadece 156ydi ben geç döllenme yaşıyorum yani belki sende öyle bişey yasiyosundur geç dollenmeyse belki yine testte çıkmaz değer az olduğu için acile git istersen yada sağlık ocağına git yaptır
Mece Kızlar zaman ayırdığınızda için çok teşekkür ederim beta mı yapayım yoksa idrar testi mi karar vermedim ya
seherdem Direk kan testi yaptır orda belli olur eğer 10 un üzerine çıkmışsa çünkü baya da geçmiş 10 ilken iki gün varmış arada 7 gün var kan tahlili yaptır için rahat etsin eczanedekilerke uğraşma kesin kanda sonuç daha net çıkıyor
Askkokuluyavrum Mece 2 gün sonra tekrar kan ver bence bi baktır yoksa adetin gelir yakında stres yapıp bazen çok düşünüp adetimizi geciktirebiliyoruzz 🙄 böyle bi durum da söz konusu insaallah hamilesindir ama çok umutlanma
Mece Zeynepsbeta yaptırmak istemiyorum çünkü her seferinde güsran 3 senelik evliim hep test artık yaptırmak istemiyorum canım istemiyor galiba bi on gün daha beklicem belki de adet olurum
Mece Ayrıca beni ara lekelenmeler umutlandırıyo kasık ağrılarım da çok var 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrım var ama bi türlü olamamdım akıntım bikaç güne kadar yoktu 2 gündür akıntılar da başladı bunlar beni hep ümitlendiriyor
Memmedova Mece inşaAllah hamilelik olur canim.göguslerin agriyomu?hamileliyin en cok belirtisi bu.kan testi yaptir merakini gider gec dollenme ola bilir sizde
Mece Memmedova normalde adet olacağım zaman hem çok şişer hemde uçlarına dokunamazdım çok ağrırdı ama şu an hiç ağrı yok sadece hafif bi şişkinlik var canım