melikedelibas 12+1 deyim bugun ikili test icin gidicem biraz heyecan birazda korku var uzun zamandir gitmedigim icin acaba hersey yolundami stresi basmadi degil oglumu uyutuyorum sonra babannesine birakip gidip gelicem hayirlisiyla insallah dua edin kizlar 🤲❤️
Yasanur melikedelibas Bende az önce görüp geldim minnosumu bizimki keyfine düşkün sırtı dönük yatıyor paşam 🥰🙏🏻 bu arada 18 +4 olduk bugün
melikedelibas @Rased sanki ilk cocugummus gibi ayni heyecan hareketlerini hissettikten sonra bu streslerde gecer 😍
melikedelibas @Yasanur oy masallah saglikla gelsin bebisler bende simdi gidiyorum bakalim beni neler bekliyor 😍❤️
Yasanur melikedelibas Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah benim 3. Gebelik ama çok ara verdik 8 sene üstüne ama evlat 10 tanede olsa aynı derler ya sanki ilk gibi heyecanlıyım 🥰🙏🏻
melikedelibas @Yasanur bende simdi ciktim cok sukur iyiymis sonuclar icin 2 hafta sonra gel dedi uzun uzun izledim Rabbim kavusmayi nasip etsin 🤲🤲❤️
melikedelibas @Yasanur Daha belli olmaz 16 da 20 de daha netlesir dedi ama benim icime erkek doguyor kız doguracagima olan umidimi kaybettim 😂