Ask45 Siyahbeyaz_ eeet csnım yine bi gölgelik gördüm şimdi ama sanırım yarın ilk idrar en doğru olanı
Ask45 Siyahbeyaz_ valla sevinmiştim ya nedir benim bu testlerden cektiğim olmazsa bidahaki aya ovülasyon bile yapmıcam
Siyahbeyaz_ Ask45 awox yaniltmaz kuzum ya olmadı kan ver sende. Bende başka test denedim ama güvenilir marka değil😂🙈sabahı zor edicem
tarcinnnn24 Ask45 benimde öyle 26 sında yumurtlama görmüştüm. Sabah laboquıck marka test yaptım çıkmadı:/ ama sizin var gibi bence
Ask45 tarcinnnn24 bende 24 ünde gördüm canım bilmiyorum 4 gün kaldı umudumu kaybettim olsaydı net cıkardı
tarcinnnn24 Ask45 bazıları bu günlerde görmeyip 1 2 kala görüyor ya belki de vardır size umut verip kendi umudumun asla olmaması 😬
Siyahbeyaz_ Ask45 ya eskiden testler böyle değildi varsa çıkardı yoksa olmazdı. bende çok yalancı yaşadım birkaç aydır. Nasip ya
Ask45 tarcinnnn24 bende almıcam bu ay canım akışına bırakıcam ne zaman canım isterse o zaman yaparız ne zaman yumurtladıgımıda bilmiyeyim takmıcam kafaya
tarcinnnn24 Ask45 yapabilirsem bende öyle yapmak istiyorum vallahi buna takılmaktan işlerim geri kalıyor psikolojim bozulduuu