Ask45 Siyahbeyaz_ atıcamda bulanık cekiyor ya durun cekmeye calışçam ama sıfır cizgi yok etkafa @Hempol
123tubi Bat 10 Allahtan ümit kesilmez olmadı bu ayda gibi bekliyorum cok değerdirmedik 13 senedir her ay bir umut bekliyorum Rabbim yeşersin umutsuz yüreğimizi😢
Ask45 Hempol @etkafa Valla ilk defa çizgi cıkıyor canım normalde asla cıkmaz sanırım yeni daha sabah gene ypıcam inanamıyorum
Ask45 Siyahbeyaz_ yaaaa gerçektenmi ağlıcam şimdi inanamıyorum ben normalde bu testlerde saatlerce bekliyim gene cıkmazdı cizgi
Hempol Ask45 var var bu sefer gerçekten demek ki sabahki predictör de de gördüğün doğruymuş sabahki predictör ne durumda tekrar baktın mı var mı resmi onunda
Siyahbeyaz_ Ask45 awox marka hiç denemedim ama burda hep okudum en küçük değerde olsa bile çıkartıyormus😊valla çok mutlu oldum kuzum ya yarın daha net olsun cizgin♥️
Ask45 Hempol hayır kuzum attım suyla ıslattım onu ama gölge kalmıştı hala onda genede awox yapmadan bilemedim ama ben inanmıyorum ya bence hamile değilim
Hempol Ask45 tüh keşke atmasaydın ya 😬 bu sefer oldu bence boşuna ümitlendirmek istemem tabiki ama bu sefer bariz belli gölge gibi değil yani Allah nasip etsin kanda da gör inşallah 🤗
Ask45 Siyahbeyaz_ keşke idrarı dökmeden bi tane daha yapsaydım…. Sabah idrarıyla belli olur anca kuzum varsa belliki daha yeni tutunmuş
Happymeltem Ask45 kör ben bile gördüm sabah tekrar yapınca kızlar çıktı daha net diye yazacaksın hadi hayırlısı darısı bizim de başımıza