Ask45 etkafa valla ya 😂 kaç dk bekletiyorduk onu idrarın içinde kız 10 sn dimi unutmuşum çubuk test yapa yapa 😂
Ask45 Rosegul ovülasyon testiyle takip ediyorum canım yumurtlama oldugu zaman kopkoyu oluyor arkasından bi gün sonra veya 2 gün sonra çatlıyor genelde koyu olan çizgi silik oluyor
Rosegul Ask45 merakımdan soruyorum da bende yumurta takibi yapıyorum doktor çatlatma ignesi verdi bulmak çok zor malum eğer bulamassam kendi kendine yine de çatlar mi ignesizde olsa çatlar mi yani
etkafa Rosegul yumurtlama olduğu gün pik oluyor yani iki çizgide aynı koyulukta oluyor, tekrar silik olmaya başaldıgı zaman da çatlamış oluyor
Hempol etkafa Awox güvenim kalmadı predictöre de bence bu ay benim net hamile kalmam gerekirdi 😂😂😂 nasip işte 😅😅
etkafa Ask45 ben şöyle yaptım kabın içinde 20 sn beklettim çıkardım düz zemine koydum 5 dk da öyle bellettim zaten ozamana kadar varsa çıkıyor
Ask45 Hempol hiç okumuyorum ki canım durmadan test yaptıgıma erken gebeliklerde 10 sn yapıyordum öyle kalmış aklımda
Ask45 etkafa gelmedi yaa normalde gelirdi bu saatlerde ama yakındır aslında negatif görcem biliyorum ama her test yapışımda heycan basıyor🫠
etkafa Ask45 bende öyle yaptım 😁😁😁sonra çıkmadı sandım üzüldüm yani bekledikçe beliriyor çizgi biliyor musun mesela şuan test o kadar net kırmızı ki