Hilaysn ya bir şey sorabilir miyim üşüme var mı belirtiler arasında biliyor musunuz? iki üç gündür resmen titriyorum etrafımdakilere üşüyorum dediğimde deliymişim gib bakıyorlar grip de değilim hava da 25 derece. Bir de bacaklarım çok sızlıyor.
Ayca517 etkafa bilmiyorum ki muhtemelen bu ay da olmadi 😂 yok abi ben ozelde bir dr a gidecegim ya devlettekiler artik beni benden aliyor 😂
Gylcu Benim de bat 4 hiç bi belirti yok bu gün ilk kaset test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi yaptım onda çizgi çıktı ama güvenilir bir marka değil ve malesef etraftaki eczanelerde hep bu var sizce yalancı pozitif pembe olur mu
Hilaysn Gylcu yani aslında hem baya pembe hem de görmek için çok zolamıyoruz. pozitif olabilir markası neydi? bence kesinlikle kan verin
Ask45 Gylcu test yapmayın en iyisi canım burdaki cogu kişi bende dahil testlerden nasibimizi aldık adeti beklemek en güzeli
Gylcu Ask45 ay evet geçen ay ben de aldım hem de aynı markadan 😂 ama bunun gibi değildi çok gri ve çok hafifti o yüzden malesef akıllanmıyorum her ay 6 gün kala başlıyorum testlere 🙈
Gylcu Ask45 ya malesef ben Kıbrıs’ta yaşıyorum öyle ha dediğin markayı bulamıyorsun internetten sipariş de veremiyorsun yakınlarda kan vereceğim bi yer bile yok 🙈
Mariam1 Gylcu nerede oturyiorsun gemi konağı da oturmuştum askeri lojmanları çok özledim bı anda oyile bi yerden Şanlıurfa ya geldim