Mariam1 etkafa o doktora Göre değişiyor ya geçen almadılar bugün aldılar ama negatif gebelik Yok Umut da biti olsayidi çıkardı zaten
[silindi] Mariam1 ablacım 2 tane küçücük evladın var senin ev düzeniniz değişti değişecek durumda geçen söylediğine göre, çok canını sıkma kafana takma rabbim iki evladına bağışlasın bu kadar kendini hırpalama Allahın gücüne gider 🧡
[silindi] Mariam1 şiddetten falan da bahsetmiştin geçen, 2 çocukla ikinizin de psikolojisi zorda olabilir üç çocuk daha zor her şerde bir hayır ara sen çırpındıkça ben üzüldüm kaç gündür 🧡
Mariam1 [silindi] şiddet evet ama herkese benzmam canm oturtup susmayı tercih etmem burda yazmadan ortalığı çoktan yikmistim karşılıksız asla kalmam evet 3 ncü istiyiorm çünkü bakabilirim kimse güvenip yapmıyorum zaten ayirca 2 ncı evlilik yaptım aldatıldım donun akadar aldım ondan herşeyi çok kişi burda ağlıyor beni aldatyiolar diye hala orda duryiolar
Hilaysn etkafa arkadaşım acile gitmişti mide bulantısı halsizlik ve baş ağrısı ile, hamilelik şüphesi var mı demişler olabilir demiş hemen almışlar kuzum doktordan doktora değişiyor demek ki 😅
Yagamin Gylcu Benim de Bat 4 kuzum şimdi gebelik testimi atıyorum hiçbir belirti yok ama iki farklı marka çift çizgi 🥹🫣🫣
Gylcu Yagamin harika benim erken gebelik testleri hep çift çizgi çıktı ama güvenilmez marka diye dikkate almadım en son az önce yaptığım kaset testte baya tertemiz çıktı olsaydı çıkardı sanırım 🤦🏻♀️
Yagamin