Hilaysn Ya benim batma dahil bütüm belirtilerim kayboldu. Regl dahil hiçbir belirtim yok şu an 😢Sadece sağ göğsümde belirginleşen damarlar var bariz şekilde. Bu kadar erken değişim olur mu ki göğüslerde? Bat 3 bu arada
Xhal Hilaysn bende aynıyım adet ağrısı yaşadım sonra kesildi 3 4 gündür adet ağrısı belirtim bile yok
Bglmmrn Hilaysn aylardır olmuyo zaten artık bıraktım oğlum taö 3 yaşını doldursun tekrar ozaman başlıyacam artık korunmamaya 8 ay oldu hala olmuyo çünkü nasip bakalım ne zaman olacak
Gylcu etkafa En güvenilir sanırım bunu bulabildim ilk idrarla yapmadım regle 5 gün kaldı benim gördüğümü görebiliyor musunuz çok hafif silik çıktı ama uyduruyor da olabilirim 🙈
Gylcu Hilaysn benden başka birinin de görebiliyor olmasına çok sevindim uyduruyorum sandım gözlerim ağrıdı bakmaktan 🙈
Ecemyaz6499 Meral_63 Benimde regl 2 mayısta yumurtalamadan da bugün 12.günü test yaptım ama negatif çıktı 😢
Gylcu etkafa yarın kan vereceğim artık doğru düzgün net bi pozitif göremedim ama 4 gün kala varsa çıkar herhalde