Meral_63 Ilknur066 teşekkür ederim Allah razı olsun kasık ağrısı Sabah hemen uyanınca o ağrı oldu bide ayakta durunca HEMEN mutfakta yere oturdum o derece yani bacaklara doğru ağrı vuruyor hem sağ hem sol kasık ağrısı bide göğüs altındaki kemiklerim ağrıyor du canım hep ekşi serin şeyler çekti ERİK serin kola günde 7 doldurma bile yedim yani ara ara sıcak basması bazende buz kesilmesi hepsi bu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Anne13 Niloyyaaa benimde sarı akıntım var kahve rengi ve sarı ortası bişey kokmuyor kasik ağrım da var
Gylcu Gizcebu yani kimyasal gebelikte yine bir beta değeri oluyor test yanlış olmuyor yani ama bazen hiç bir beta değeri olmamasına rağmen test pozitif gösterebiliyor direk testle alakalı bir hata
DeneyimliMom Bat 2 Mayıs bu ay ikinci kez femara ve 17 Nisan’da çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin 11. Günü artimed ile test yaptım negatif çıktı. Zaten hiç bir belirtim de yok. Sanıyorum ikinci kez annelik bana kısmet olmayacak. Artık umudum kalmadı. :(
Zehbahce Theaydins hayır yapmadım ilk defa bir hafta önceden sol kasığımda ağrım başladı kaç gündür çekiyorum arada üşüme geliyor falan erken test yapsam çıkar mu acaba
yesildeniz_ mcrukiye ikisi de pembe kutulu ama doğru sonuç veren geniş paketli olan. Yanlış sonuç veren küçük paketli olan