oglussannesiiii Kimse bilemedi vallaha erkek evladım oluyor herkez kız demişti ama açık ara herşeyini gösterdi😂😂🩵
reyhan03K oglussannesiiii gözün aydın canım bende haftaya Çarşamba günü öğreneceğim darısı başıma inşallah benimde oğlum olur 🤲🤲🙏🙏
oglussannesiiii Eminesentepe1 @1Ali @Elamomy @Eymenkuzusu Bi kaç kişi daha var ama bilinenler aklıma geldi
Eymenkuzusu oglussannesiiii senin oglan bize fake atti saklamış her seyini 🤭😂 saglikli sihhatli kavursunz inşallah minis oglanla 💙
oglussannesiiii Eymenkuzusu ahahah evet ilkte de göstermedi 2. Gittiğimde gösterdi herşeyini😂😂 amin inşallah 🩵☺️
oglussannesiiii Figen00 benim bebişim göstermedi kendini devletteki ulturasonlarda o kadar iyi değil cinsiyet öğrenmek için özele gittim 16+3 de öğrendim oğluşumun olacağını
Figen00 oglussannesiiii anladım Allah sağlıla almanızı nasip etsin bende tahminde bulundu özelde yanılma payı bıraktı 14+ 4 gittiğimde 16 da gel kesinleşsin dedi
oglussannesiiii Figen00 16 da özel bölgesi artık tamamen belli oluyor 16yı bekledik ama göstermeyince artık özele gittim
Figen00 oglussannesiiii evet 16 18 net haftalardır ben gitmediğim bir doktora gittim ve cihazı bulanıktı bana direk tahminde bulunucam dedi budur demedi 80 90 oranında söyledi sonrasında daha doğuma çok var acele etme dedi çok fazla ikilemde bıraktı özel olmasına rağmen