Tinkivinkidipsi BabyGulsever ismi hatırlamıyorum ama predoc mu pre doc mu öyle bir şeydi galiba 8 aylık hamileyim çok oldu 😂
GezenTavuk_2 BabyGulsever kızım burada var gibi duruyor ama farklı bir markayla dene istersen ya da direkt kan ver farklı marka ile denemek istiyorsan predictor early yada awox al
BabyGulsever GezenTavuk_2 az önce eczanede duratest varmış ondan yaptım o da silik çıktı kaset test aldım onda çıkmadı canım
BabyGulsever panikprenses bizim buradaki eczanede bulamadım netten sipariş vereyim en iyisini onu 2 gün sonra tekrar denemiş olurum çok teşekkürler ☺️
GezenTavuk_2 BabyGulsever kaset için belki erkendir ama iki testte de çıkıyorsa belki birşey vardır kan ver bence sen
Aliaras2022 BabyGulsever bende kasette de belli belirsiz silik çıkmıştı görsel atar mısın yeni yaptığını
momof3 BabyGulsever Canım bu test güvenme bana da belirgin pozitif çıkarmıştı daha önce hamile olmadığım halde.İnşallah sende vardır umudunu yitirme yine de 🩷 Başka marka ile dene bakalım
BabyGulsever Bu da nimo diye bir test şimdi aldım yaptım ama idrar seyreldi artık daha az silik kamera da görünmüyor gözle görülüyor bugün her markayı yaptım sayılır 😅
minikari BabyGulsever canım regl gecikti mi Laboquick dıpılll bebetime kaset testleri güvenilir ben bunları kullandım hamileliğimi reglden iki üç gün önce laboquick kaset test ile öğrendim silik çizgi çıkmıştı
BabyGulsever minikari geçmedi canım 5 gün daha var regl belirtilerimden farklı şeyler yaşadığım için test yaptım silik çizgi çıktı hep