Ecmsyl Biz bugün bebişimizi gördük🥹 kalp atışlarımız oluşmuş🥹 6+2 bugün 3. Gebeliğim sanki ilk gibi bugün kimin görüş günüydü nasıl bebişler❤️Allahım isteyen ,umutlu bekleyen kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah🤲🏻
meryys Ecmsyl Sağlıkla alalim yavrularımızı. Perşembe günü kalp atışı için gideceğiz bizde vakit geçmiyor heyecanla bekliyoruz şuan 6+2yiz 😊
GULLMOMMY Ecmsyl benim de yarın tam 5 haftalik oluyor canm ama hiç mide bulantısı falan yok diğer belirtilerle fazla yok ama bende haftaya gideceğim bir kürtaj im var bundan önce çok korkuyorum açıkçası duyamayacaigim die ama doktorum beta çok iyi artmış dedi haftaya kalp atışı duyulur dedi keseden bu hafta gorulurmus siz ne zaman gördünüz
GULLMOMMY Ecmsyl amin inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım benim de bir çocuğum var erkek 3 yaşında birde kürtaj oldum bu 3 ncj gebelik inşallah Rabbım kucağıma almayı nasip eder hep beraber
Emose1 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizde 6+1 iz henüz kalp atışını duymadım heyecanla bekliyorum
[silindi] Emose1 ben de 6+1 im. Bugün gittim kalp atışı yoktu. Haftaya bir daha gel dedi inşallah haftaya duyarız.
Yagmurkya Kızlar haftalık sat göre mi hesapladınız ona gore hesaplarsam 7+2 ama döllenme göre 4+4 gitsem kese bebek falan görebilir miyim
Ecmsyl GULLMOMMY inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. İçinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun allahın izniyle güzel haberler alırsınız 🤲🏻
Ecmsyl GULLMOMMY inşallah gönlünüzr göre olsun korkmayın bolca dua🤲🏻 3. Gebeliğim ilk olandan önce benimde bir kürtajım var kalbi durdu çok iyi anlıyorum . Ama içinizi rahatlatın dua okuyun allaha sıgının nasipte varsa sağlıkla gelir inşallah🤲🏻
Ecmsyl Yagmurkya benimde bugün ilkti peki sata gore olup olmadıgını nasıl anladınız? Belki uyumludur haftasıyla?
Yagmurkya Ecmsyl ya söyle soylym ben 27 martta çok kötü hastalandım 28 martta kan testi yaptım 0 cıktı 26 da korunmasız iliski oldu o yüzden hani