Asent Kızlar sütüm sağınca da çok az geliyor bebeğim daha 20 günlük artar mı acaba doymuyor mu acaba diye geceleri mama vermeye başladım. Ama gündüz de sürekli emdiği için süt birikmiyor napabilirim
Ed5252 Asent mama vermediginiz zaman cisli bez sayısında azalma ya da bebekte açlık gibi huzursuzluklar oluyor mu
Gamze_gamze Asent hiçbir zaman sağımdaki miktara bakmadım. Eğer öyle yapsaydım şu an bebeğim mama ile gidiyordu. Her zaman kriterim çişli bez sayısı olmuştur. Bir bebeğin çekim gücüyle sağım makinaları asla kıyaslanamaz.
Ed5252 Asent sağma makinesine gelen süt ile bebeğe gelen süt miktarı aynı olmuyor inaninki meme onu bebeğe yetecek kadar üretiyor. Bir arkadasima doktoru ya anne sütünü kes ya da mamayı ikisi bir arada bebeğin midesini gereksiz yere büyütüyor demiş. Bebeğinizi gözlemleyin huzursuzluk ve cisli bez sayısında azalma yoksa mama vermeyin bence sütünüz yetiyordur o zaman
Ed5252 Asent ya o zaman sütünüz fazlasiyla yetiyordur çok sevindim adiniza bence mama vermeyin sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
ikibaloglanannesi Günde 6 üstü bez değişimi yapıyor iseniz sütünüz yetiyor Tahin+Pekmez Su tüketimi Bulgur pilavı+soğan Komposto Bunlar süt yapıyor. Ha birde her emzirme sonrası 15 dk sağım.
10gamze Asent o zaman anne sütüne devam et emen çocuk daha iyi oluyor bence doktor önerisi olmadıktan sonra etrafın lafıns göre başlatma mamaya emmeyi bırakır