ebruliyildiz Merhaba herkese,hamilelikte kullanılan doğal zararsiz ürünler neler var tüm bölge koyulaşmaları ve kuruluğun önüne geçmek için,doktorların tavsiye ettiği?
ddefnos ebruliyildiz kuruluk için her banyo sonrası bütün vücuduma Hindistan cevizi yagi suruyorum koyulasma için sadece yüzüme nivea leke karşıtı güneş kremi var serum şeklinde onu kullanıyorum ama yogun yaz güneşi için daha yüksek faktörlü krem kullanırım sanirim
rosatue ebruliyildiz Kararmalar için bir önerim yok maalesef. Çünkü yaz döneminde zararsız meyve asitleri içeren ürünler dahi olsa lekeye daha açık bir hale getiriyor. Hamilelikteki Pigment koyulaşması da bizleri yanıltıyor. Gebelik sonrası kasım ayı gibi başlamak daha uygun olur. Ben aşırı kuru bir cilde sahibim. Bu dönemde de içeriklere özen gösteriyorum. Basit bir rutinim var ama bana yeterli geldi. Eğer bakmak isterseniz vichy Mineral serum, cream co moisturizer ve cerave nemlendiren temizleyici(dilerseniz köpüren çeşitinin de içeriği temiz). Ben estee lauder kullanıyordum içerikleri sebebiyle hamilelikte bu ürünlere yöneldim. Hem bütçemi yormadı hem de daha memnun kaldım garip bir şekilde 🤗
byk0606 Koyulaşmaya bişey iyi gelmiyor, ama kuruluk için bepantholün yağlı kremini kullanıyorum. Özellikle yüzümde T bölgem her gün kabuk kabuk oluyor tek iyi gelen şey o.
Berceste1 ddefnos hindistan cevizi yağı tüylenme sorunu yapıyor mu ben de kullanmak istiyordum ama emin olamadım Siz ne zamandır kullanıyorsunuz
ebruliyildiz ddefnos tamamdir teşekkür ederim ,kozmetik yasak diyorlar ya siz gene de sorun isterseniz içinde zararli madde olmasin
zumrudu-anka ddefnos nivea kullanılmaz ki ilginç kafanıza göre iyi cesaret … doğal içerikli ürün kullanmak lazım size önerim
ddefnos Berceste1 ben ilk gebeligimdede kullandim öyle bi sorun yaşamadım simdide memnunum en azından kimyasal değil
fdmoksz33 Benim birinci hamileliğimde koltuk altim çizgi çizgi kararmıştı bildiginiz kopkoyu leke oldu özel bölgemde de oldu hicbirsey yapmadım doğumdan bir süre SONRA geçti kendiliğinden şuan 38+4 uz yine aynı kararma oldu koltuk altı özel bölge göğüs altı ve yuzumdede leke oldu busefer günes kremi kullandığım halde lekelendim umarım yine geçer birincideki gibi özellikle de yüzüm az kaldı Allah izin verirse doğuma zaten sağlıkla gelsin yavrum da
Ahsenmira Doktorunuza sormadan kararma için birşey kullanmayın derim çocu bebeğe geçen zararlı kimyasallar içeriyor
ebruliyildiz Ahsenmira teşekkür ederim hassasiyetiniz için, şuan avakado ,kusburnu yağı tarzi dogal yaglar kullaniyorum,hamileler kullanabilir yazıyordu ama gene de doktora soracagim.