Deleted33000 Zeynep7210 doktora gittin mi canım bı bilgim yok üstte kalsın belki bilen biri çıkar geçmiş olsun
susaMom_ Zeynep7210 başkasının bakması çok önemli canım babası falan baksın kayınvaliden baksın annen baksın ama sen bakma kesinlikle bebeği kaybetme riskin var
Zeynep7210 Gittim sabah uzak dur dedi bakabiliyorsw başkası baksın dedi ama o imkanım da yok maalesef
Zeynep7210 susaMom_ canım işte ailemden uzaktayım malum eşimde çalışıyor evde başbaşa kaldık böyle bı durumda inan ne yapacağını şaşırıyor insan
susaMom_ Zeynep7210 Anlıyorum canım allah yardımcın olsun ama karnında ki bebeği çok riske atıyorsun birilerine söyle yardımcı olsunlar
betul1- Zeynep7210 bence strese girmeyin sonuçta bebek anne karnında ona su çiçeği geçecek hali yok sizde küçükken geçirmişseniz daha niye sorun olsun doktora götürün losyon veriyorlar kaşınmaması için 1 haftaya toparlar Allah’ın izni ile içiniz rahat etmiyorsa çok fazla temasta bulunmayın sonuçta oda evlat nereye kadar kacıcan gurbette bir çok insan var herkes birinlerini nerde bulsun
Zeynep7210 Sabah kadın doğuma gittim bana değil zaten direk bebeğe geçiyormuş haftaya tarama yaparız belli olur dedi acaba benim gibi başına gelen varmı diye sordum..evet gurbette olunca insan elinden bişey gelmiyor oda evladım bana muhtac