rumikaa Kızlar doğumdan önce hiç çatlağım yoktu doğumdan sonra oldu diz kapağımın arkası göbeğim vs mor çatlak şuan biraz araştırdım mor çatlak geçer vs deniliyor ne kullanmalıyım geçmesi için kesin işe yaradı dediğiniz birşey varsa alıp kullanmak istiyorum parayı çöp etmek istemiyorum o yüzden kesin faydası olacak şeyler var mı?
Aylaa123 rumikaa çatlak geçmez zamanda beyazlaşıyor sadece beyaz tenliyseniz beyaz beyaz duruyor esmersenizde çatlaklarınız kararmıs gibi ten renginize göre bi tık daha koyu duruyor
T-159 rumikaa geçmez canım sadece rengi beyaza dönüyor bende de oldu ama bende hamile iken oldu sonrasında olmadı beyazladı sadece doğumdan sonra da krem kullanmak gerekiyor maalesef bir müddet
Rbdrmx Karnında bacaklarımda benim de mor çatlaklarım vardı canım ne yaptıysam geçmedi zamanla beyazladi
Aylaa123 rumikaa benim çok yok ama olanda rahatsız etmiyor beni ama çatlak olduğuda belli tabiki siz dört dörtlük istyorsanız rahatsız eder ama takılmazsanız gözünüze batmaz
T-159 rumikaa hm ama geçmez yani sadece beyazlar ama görüntü rahatsız edici değil bence ben alıştım yada bilemiyorum :)
Kvsr46kvsr rumikaa geçmiyor ne yazıkki.. bence kötü görünüyor ama zamanla alışıyosun 😊 zaten alışmaktan başka yapıcak bişey yok ona 😅 bide ben hemen zayıflıyorum, zayıflayınca daha kırışık bi görntü oluyor haliyle, ama göbeksiz olmak iyidir tabi 👍🏻😅