AdaKaranfili 6-7 haftalık yeni hamileler nasıl geçiyor. Bende bazen çok hafif kasık ağrısı oluyor. Başka belirti yok. Bı de geceleri cişe çok kalkıyorum 😂. Başka belirti olmamasi normal mi? 6+1 hamileyim bu arada
anneolmakneguzel_ AdaKaranfili umarım hiç belirtin olmaz canım. Ben de minik ac kalınca bulantı oldu. Smdi hic bsy yok cok sukur, belirtisiz hamilelik prenses hamilelik😅
gozde91 AdaKaranfili 6+1 hamileyim çok uyku hali var ara ara kasık sızlaması sık idrara çıkma beyaz akıntı ve 2-3 gündür gün içerisinde Bikaç kere gelen bulantı oluyor☺️
AdaKaranfili anneolmakneguzel_ diğer gebeliklerimde yani kızlarımda birinde mide bulantısı kusma oldu. İkincidə sadece bulantı. Bunda şimdilik pek bişey yok🙂 inşallah olmaz. Acaba cinsiyetle alakası varmı. İnşallah gonlumden geçeni Allah nasip etsin. Hepimize
AdaKaranfili Cicekbahcesi12 bende çok şükür uyku hali yok. Diğerlerinde vardı . Mide bulantım da yok henüz. İnşallah olmaz. Sağlıkla kucaklayin💕🤲
AdaKaranfili gozde91 bende de sadece geceleri çok çıkıyorum tuvalaete. Bide bir kaç günde bir arada hafif kasık ağrısı. Başkada bisey yok şimdilik