Geleneksel1anne Gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi heyecanla geçiyor. Çarşamba cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyım. 13. Haftada doktorumuz bi tahminde bulundu baya da yüksek bir oran söyledi ama yine de kesin gözüyle bakmadık. Sizlerde ne var ne yok 😍
Oznurcivan Geleneksel1anne Bende bugün 16+1 deyim çok şükür bu günleri gördük hiç geçmeyecek gibiydi bulantı zamanları 🥺 benim de ikinci gebeliğim bu arada 4 yaşında bir kızım var 🩷 biz cinsiyeti 11. Hafta da fetal DNA ile öğrendik sonra da ultrason da gördük 🫶 15+3 olduğum gün hareketlerini hissetmeye başladım 🥰
Nagihan-G Geleneksel1anne 16+1 olduk biz de haftaya kontrolüm var umarım gösterir cinsiyeti öğreniriz 💃🏻
Kikiriki Geleneksel1anne bizde 16+3 olduk bazen hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum özellikle son haftalarda normal hayatımla aynı gidiyor süreç. Çook hafif karnım çıkmaya başladı, cinsiyeti öğrendik 🙏🏽💙
busetatli Geleneksel1anne 16+4 olduk bizde çok şükür 🥰 benimde ilk gebeliğim aşırı heyecanlıyım biz cinsiyeti 13. Haftada öğrendik 💙 Çok şükür güzel gidiyor şuan ☺️
Geleneksel1anne Oznurcivan ay maşallah ne güzel 🌸 benim de oğlum 3 yaşında 😌 bende arada seyirmeler hissediyorum galiba bebk diyorum unutmuşum bu duyguyu 🙈
Geleneksel1anne Kikiriki ay sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 valla benim kendi kilom vardı zaten bide karnım sarktı ilk oğlumdan 🥲 6 aylık gibiym şuan😂
Geleneksel1anne Sinem2019 oh oh maşallah ne güzel 🌸 bize de 13 de %70 ihtimalle kız dedi doktor ama kesin değil diyince sevinemedik kaldı öyle inşallah bu sefer net bi cevap alırız😂
Oznurcivan Geleneksel1anne Bol su içip dinlenince biraz da kasıklarıma dürtünca hemen geliyo vuruyo doktor da zayıf olduğun için erken hissedebilirsin demişti bana 😺 kasık agriniz oluyor mu özellikle hapsurunca falan ?
Meralinmucizesi Geleneksel1anne 16+2 haftdan mrblar bizim cinsiyet erkek 13 haftadan berli hemde bazen karnimda anlık ağrılar ve hafif kaşık sancısı oluyor anlık onun dışında herşey yolunda çok şükür 🫶🤲
Geleneksel1anne Meralinmucizesi sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 bende de bel ağrısı ve kasık ağrısı çok oluyor 🥲 ama evde 3 yaş erkek çocuk olunca malesef oturup dinlenmek hayal oluyor😂
Meralinmucizesi Geleneksel1anne ay deme deme bendekide 9 yaşında şimdi bir tane daha afacan gelicek 🤣🤣🤣 işin sakasi tabide saglikle gelsin insallah
Geleneksel1anne Oznurcivan aa doğru zayıflar daha çabuk hissediyor benim göbek mayalı hamur olduğu için😂😂 evet oluyor ya bide alerjim var belki 20 kere hapşıruyorumdur günde bazen cenin pozisyonunda hapşuruyorum yatar haldeysem ayaktaysam amanın canımdan can gidiyo🥲
Oznurcivan Geleneksel1anne Estağfurullah 🙂 Mahfoluyorum ya hapsurunca resmen bıçak saplaniyor gibi oluyor kasıklarıma
-zhr-1 16+4 olduk cinsiyeti pek emin olmasada doktor söyledi kuyruk sokumu ağrısı mahvediyor doktor 2 haftaya hissedersin dedi hareketleri beklıyrz
Geleneksel1anne Oznurcivan aynen benim de geriliyor gibi oluyor hatta bazen oğlumun peşinde koşurmaktan hiç dikkat edemiyorum bişey olcak diye ödüm kopuyor
yasemiinsari 16+3 olduk bizde cinsiyet henüz öğrenemedik inşallah yarın oğrenirim 🤗 ikinci cocugum ama hareketlerini tam hissetmiyorum simdilik 😂
Geleneksel1anne yasemiinsari sağlıkla kavuşun🌸 ben hissediyorum mu anlamadım ki sürekli seyiriyor bazen böyle gerilme gibi değişik bir his oluyor 🥲