Nisannurr Gece saat 1 gibi test yaptım. Testi ilk yaptığım hali böyleydi. Aradan 1 saat geçince uyudum Şimdi lavaboya kalktığımda testte gölge gibi çizgi gördüm. Avox sonradan çizgi çıkartır mı sizce ?
Birbebisannesi Nisannurr bende böyle öğrendim sonradan çıkardı çizgi. Avow kuruma çizgisi çıkarmıyor hamileysen çıkar
ayminaninannesi Gece 4 de bende yaptım ayni marka bende suphelendim bu durumdan akşam burdaki bayanlara post açıp sormuştum awox iyi demişlerdi bence kan ver sen arkadaşım ben dün iki tane farklı marka yaptım pozitif cikti bugün awox negatif verdi iyi diyorlar yalancı cizgi çıkaracağını sanmıyorum herkes öneriyor bu markayi
Nisannurr Birbebisannesi ilk 1 saat içinde bir şey yok gibiydi sonra uyudum uyanınca hayali çizgi gördüm normalde daha belli
Burcuguner Önceki postlarıma bakın ne kadar silik zor görünen bir çizgi ile öğrendim 3 fün önce ve hemen kan verdim 15 di betam, yani çok hassas ve güvenilir
Nisannurr Burcuguner normalde daha belli olan hafif hayali bir çizgi var testte ama dediğim gibi 1 saaat içimde bir şey yoktu uyanınca baktım var